Tips van de VVV

Smullen aan de IJssel

 • Geschreven door Annelies Jasper-Knol
 • Leestijd Leestijd 1 minuten
 • Home 5382 x bekeken

Met een werelds uitzicht over de IJssel, een heerlijk kalm briesje, een koel drankje in de hand en een lekker hapje erbij kom je pas echt in zomerse sferen!

 • Meadow op het Stadsstrand

  Bij dit pop-up horecapaviljoen op het Stadsstrand worden zomerse streetfoodgerechten in Oosterse stijl geserveerd. Een prima plek van april tot eind oktober neer te strijken voor een kopje koffie, handgemaakte taarten, ontbijt, lunch, borrel of diner.
  Meadow, Bolwerksweg 11, www.meadow-deventer.nl

 • Welleterras & Restaurant Bird

  Heerlijk vertoeven op het Verlaagde Wellepad. Alle gerechten en borrelhapjes, in Aziatische stijl, worden geserveerd door Restaurant Bird aan de Wellekade. Is het Welleterras vol? Dan is er wellicht nog wel een plekje op het fijne dakterras van Bird.
  Welleterras & Bird, Welle 20, www.bird-deventer.nl

 • IJssel Restaurant

  Verwen jezelf met culinaire hoogstandjes geïnspireerd door de Nederlandse keuken. Het restaurant beschikt over een prachtig buitenterras, direct aan de oever van de IJssel, met fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer.
  IJssel Restaurant, Worp 2, www.ijsselrestaurant.com

Geschreven door Annelies

Als geboren en getogen Deventenaar heb ik een grote verbondenheid met de stad Deventer. Die passie en liefde breng ik graag over door anderen te inspireren met pakkende verhalen en karakteristieke beelden van Deventer. Door mijn werk bij de VVV Deventer / St. Deventer Marketing lukt het altijd weer om mensen enthousiast te maken, daar word ik nou blij van!