Met een groep

Ontdek de leukste uitjes met een groep

Erop uit met vrienden, familie of collega’s in Deventer

Stadswandelingen

Stadswandelingen

De historische binnenstad van Deventer met meer dan 500 monumenten, is dé locatie voor een stadswandeling onder leiding van een gids. Laat je meevoeren door middeleeuwse straatjes, geniet van prachtig gerestaureerde panden en mooie stadspleinen.
Bijzondere rondleidingen

Bijzondere rondleidingen

Buiten de gebaande paden is Deventer nog leuker! Fiets door het hippe Havenkwartier, ontdek de binnenstad met troubadours of neem een kijkje achter de schermen van het Dickens Festijn.
Actief

Actief

Lekker sportief zijn kan op veel verschillende manieren. Een steptocht door de binnenstad of een relaxte toer op een Solex. Kies de manier die bij jou past en geniet intussen van alle mooie dingen die je ziet in Deventer.
Creatief

Creatief

Leef je muzikaal uit op Afrikaanse trommels of dans de heupen los tijdens een swingende dansclinic. Krijg jij goede zin van verf en kwasten? Maak dan een mooi schilderij met een zelfgekozen thema, bijvoorbeeld in relatie tot jouw bedrijf.
Op het water

Op het water

De unieke ligging aan de IJssel, het hippe havenkwartier en de stadsgrachten bieden mogelijkheden bij uitstek voor vermaak op het water.
Proeverijen

Proeverijen

Leuke mensen, lekker bier! Bij de stadsbrouwerij van Deventer weten ze hoe je met liefde en passie heerlijk bier brouwt in een fijne sfeer.
Teambuilding

Teambuilding

Laat je verrassen door leuke teambuilding uitjes in Deventer en geniet van speciale, hilarische en sportieve activiteiten!

Groepsuitje in Deventer

Zoek je iets leuks samen met je collega’s? Wil je op stap met je vrienden of familie? Dan is een gezellig uitje in onze mooie Hanzestad een goed plan! Wij zitten vol te gekke ideeën en denken graag met je mee om een dagje Deventer voor jouw groep tot een succes te maken!

Gevarieerd aanbod groepsactiviteiten

Bekijk de vele mogelijkheden en ontdek Deventer op een sportieve of creatieve manier. Liever wat relaxter op pad? Maak dan een wandeling met een stadsgids of proef heerlijke DAVO biertjes in onze stadsbrouwerij.

Wij wijzen je feilloos de weg

In Deventer valt veel te ontdekken en te beleven. Heeft jouw groep vragen of wensen, laat het ons dan weten. Wij kennen de stad en het groene buitengebied als geen ander en brengen je graag in contact met onze partners. Door de jarenlange ervaring van ons team ben je verzekerd van een onvergetelijke dag…..inDeventer!