Met een groep

Ontdek de leukste uitjes met een groep

Erop uit met vrienden, familie of collega's in Deventer

Stadswandelingen en torenbeklimming

Stadswandelingen en torenbeklimming

De historische binnenstad van Deventer met meer dan 500 monumenten, is dé locatie voor een stadswandeling onder leiding van een gids. Laat je meevoeren door middeleeuwse straatjes, geniet van prachtig gerestaureerde panden en mooie stadspleinen.
Bijzondere rondleidingen

Bijzondere rondleidingen

Buiten de gebaande paden is Deventer nog leuker! Fiets door het hippe Havenkwartier, ontdek de binnenstad met troubadours of neem een kijkje achter de schermen van het Dickens Festijn.
Creatief

Creatief

Leef je muzikaal uit op Afrikaanse trommels of dans de heupen los tijdens een swingende dansclinic. Krijg jij goede zin van verf en kwasten? Maak dan een mooi schilderij met een zelfgekozen thema, bijvoorbeeld in relatie tot jouw bedrijf.
Actief

Actief

Lekker sportief zijn kan op veel verschillende manieren. Een wedstrijdje curling op het ijs of een relaxte toer op een Solex. Kies de manier die bij jou past en geniet intussen van alle mooie dingen die je ziet in Deventer.
Proeverijen

Proeverijen

Leuke mensen, lekker bier! Bij de stadsbrouwerij van Deventer weten ze hoe je met liefde en passie heerlijk bier brouwt in een fijne sfeer.
Op het water

Op het water

De unieke ligging van Deventer aan de IJssel biedt een mogelijkheid bij uitstek voor een vaartocht op deze prachtige rivier. Stroomopwaarts langs Slot Nijenbeek richting Zutphen of stroomafwaarts langs de mooie uiterwaarden richting Olst en Wijhe.

Groepsuitje in Deventer

Zoek je iets leuks samen met je collega’s? Wil je op stap met je vrienden of familie? Dan is een gezellig uitje in onze mooie Hanzestad een goed plan! Wij zitten vol te gekke ideeën en denken graag met je mee om een dagje Deventer voor jouw groep tot een succes te maken!

Gevarieerd aanbod groepsarrangementen

Bekijk de vele mogelijkheden en ontdek Deventer op een sportieve, creatieve of interactieve manier. Liever wat relaxter op pad? Maak dan een wandeling met een stadsgids of laat je over de IJssel varen met een boot.

Arrangementen op maat

Heeft jouw groep speciale wensen of eigen ideeën, laat het ons dan weten. Wij kennen de stad als geen ander en wijzen je feilloos de weg. Graag helpen we je van A tot Z bij het samenstellen van een arrangement waar jij blij van wordt. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke, maar vooral onbezorgde dag…..inDeventer!