Winkelen & Horeca

Maak kennis met eigenzinnige winkels en laat je smakelijk verrassen in de fijne restaurants

Kom een dagje gevarieerd winkelen en stil je eetlust in één van de vele horecagelegenheden

Dagje shoppen in Deventer

Dagje shoppen in Deventer

Deventer heeft alles in huis voor een geweldige dag winkelen! Ga helemaal los in de grote winkelstraten, of juist in de kleine straatjes vol leuke boetiekjes, van hippe conceptstores tot authentieke speciaalzaken.
Overzicht van alle winkels

Overzicht van alle winkels

Maak kennis met de vele eigenzinnige winkels in de stad. In Deventer vind je vanzelfsprekend de grote ketens en praktische winkels om heerlijk te winkelen. Opvallend in het winkelaanbod zijn echter de vele verrassende kleinschalige winkeltjes.
Binnenstadskwartieren

Binnenstadskwartieren

De binnenstad van Deventer is opgedeeld in acht kwartieren met elk zijn eigen charme, winkelaanbod en bezienswaardigheden. In deze stadsdelen leer je Deventer pas echt kennen.
Deventer: een stad die je moet proeven!

Deventer: een stad die je moet proeven!

Gezellig en ongedwongen borrelen of een hapje eten in Deventer? Met al haar restaurants, eethuisjes, cafés en terrassen biedt de sfeervolle binnenstad van Deventer meer dan genoeg mogelijkheden om te eten, drinken en uit te gaan.
Overzicht van horecalocaties

Overzicht van horecalocaties

Deventer: een stad die je moet proeven, letterlijk! Hier vind je een gevarieerd aanbod aan cafés en restaurants: van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants, van eenvoudig tot exclusief.
Deventer Cadeaukaart

Deventer Cadeaukaart

Maak kennis met dé cadeaukaart van Deventer! Hoe leuk is het om een cadeaukaart te krijgen die je kan besteden in je eigen stad, waardoor je jouw lokale ondernemers steunt. Een ideaal cadeau voor wat voor gelegenheid dan ook!
Overnachten in Deventer

Overnachten in Deventer

Is één dag Deventer voor jou niet genoeg? Blijf lekker een nachtje slapen! Ontdek de leukste plekjes voor overnachtingen.

Een heerlijk dagje shoppen

Kom gezellig een dagje shoppen in Deventer en struin door de grote winkelstraten en de aangrenzende straatjes. In de kleinere steegjes kom je de authentieke en eigenzinnige winkels tegen die zo typerend zijn voor shoppen in Deventer.

Talloze culinaire hotspots

Niets is fijner dan een heerlijke lunch tijdens een dagje shoppen, die gelijk je rommelende maag stilt. Of schuif aan het einde van de dag aan voor een heerlijk diner in één van de fijne restaurants.

Dagje shoppen ...inDeventer!
play video