Tips van de VVV

Deventer a la playa?

  • Geschreven door Raeven Haverkamp-Huis in 't Veld
  • Leestijd Leestijd 1 minuten
  • Home 5849 x bekeken

Een zacht briesje door je haren, zicht op het water en in een heerlijke vakantiestemming. Voor dat verrukkelijke strandgevoel hoef je echt niet ver weg. Je vindt het gewoon in Deventer!

Natuurlijk is het hartstikke fijn om neer te strijken aan de oevers van de IJssel en te genieten van het mooie uitzicht en een fijn hapje & drankje. Nog mooier is als dat hapje & drankje lekker worden verzorgd! Waar kun jij het beste genieten van Deventer aan het water?

De leukste adressen aan het water

• Bass in de Jachthaven
Rembrandtkade 195, www.bassdeventer.nl
Een bijzondere en hippe plek in de jachthaven, waar je fijn kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren.
Aangepaste openingstijden
In augustus en september zal de horecagelegenheid op maandag, dinsdag en woensdag open zijn voor drankjes, zoetigheden en borrelhapjes. De overige dagen draaien ze volledige keuken.
• Meadow op het Stadsstrand
Bolwerksweg 11, www.meadow-deventer.nl
Strijk neer op het stadsstrand, met uitzicht op de skyline van Deventer. Geniet ondertussen van allerlei lekkere streetfood gerechten.
• Valencia
Scheepvaartstraat 13, www.valenciadeventer.nl
Internationale allure in het Havenkwartier. Bij Valencia serveren ze heerlijke mediterrane gerechten om met elkaar te delen.

Foto Meadow: NBTC

Geschreven door Raeven

In Deventer vond ik het: wonen, studeren en werken. Dol op Deventer; hier telt saamhorigheid en voel je een bepaalde sfeer. Ik gun iedereen een beetje Deventer in z'n leven! Via mijn werk bij Deventer Marketing zie ik de stad zelf ook weer door de ogen van een toerist, want stiekem ontdek ik Deventer telkens opnieuw.