Evenementenkalender Deventer

Het gehele programma aan festivals, evenementen en activiteiten in Deventer biedt voor ieder wat wils. Van groots Stadsfestival tot intiem concert en boeiende lezing. Hierbij een overzicht van de grootste activiteiten gedurende het jaar.

Naast (inter)nationaal hoog aangeschreven festivals zoals buitenfestival Deventer Op Stelten in juli, de Deventer Boekenmarkt in augustus en het Dickens Festijn in december, komen er steeds meer kleine, intieme evenementen bij. Steeds vaker vinden die plaats op bijzondere plekken. Enorme stadspleinen, historische kerken, maar ook oude pakhuizen, leegstaande gebouwen, intieme tuinen en het havenkwartier vormen een bron van inspiratie.

Evenementenprogramma 2021

Helaas staat het evenementenprogramma in 2021 in Deventer nog niet vast. Mede in verband met de onzekerheden rond de coronamaatregelen in 2021 communiceren organisatoren pas op een later moment de data van hun evenementen. Zodra er een gedegen kalender ligt met een mooi overzicht van evenementen zullen wij dit overzicht delen op deze pagina.

Culturele instellingen Deventer