Stadswandeling Deventer

Maak kennis met het erfgoed van Deventer middels een boeiende stadswandeling. De VVV Deventer verzorgt samen met het Gilde dagelijks rondleidingen met deskundige gidsen. Liever zelf op pad? Koop dan een mooie route bij de VVV Deventer.

Elke dag, van maandag t/m zondag organiseert de VVV Deventer in samenwerking met het Gilde Deventer voor alle individuele bezoekers en toeristen een stadswandeling onder leiding van ervaren gidsen.

Een bijzondere kennismaking met de middeleeuwse straatjes in het oude handelshart van de stad, het Bergkwartier. Daarnaast zie je de topstukken van het Noordenbergkwartier, zoals de Lebuinuskerk en het oudste stenen woonhuis van Nederland.

Stadswandeling met gids
- Data: dagelijks, maandag t/m zondag
- Aanvang: 13.30 uur en op zaterdag ook om 11:00 uur
- Lengte rondleiding: circa 1,5 uur
- Prijs: € 6,00 per persoon
- Let op! Tijdelijk maximaal 10 personen per gids, dus reserveer op tijd!

Reserveren
Vooraf aanmelden is verplicht voor deelname aan deze rondleiding.
Telefonisch reserveren via tel. 0570-710120 (keuze 1) of rechtstreeks aan de balie van de VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis).

Liever zelf op pad?

Bij de VVV Deventer in het Penninckshuis, Brink 89, zijn diverse wandelroutes door de binnenstad verkrijgbaar. Kom langs of bestel de route in de Deventer Webwinkel.

Stadswandeling met gids
Stadswandeling met gids

Met een groep in Deventer?

Voor groepen is het mogelijk een eigen stadsgids te reserveren op iedere gewenste dag en ieder gewenst tijdstip. Kijk hier voor meer informatie of neem rechtstreeks contact op: 0570-710120 (keuze 2) of groepen@vvvdeventer.nl

Gilde Deventer

Gilde Deventer is een niet-commerciële vrijwilligers­organisatie voor iedereen die er plezier in heeft om zijn/haar kennis, ervaringen e.d. over te dragen aan anderen. Zij organiseren o.a. stadswandelingen, fietstochten, visuele presentaties over Deventer en computercursussen. Kijk voor meer informatie op: www.gildedeventer.nl