Omarm winkelstad Deventer

Shoppen voor de feestdagen, dat is in 2020 iets anders dan anders. De stad is echter open en de winkeliers verwelkomen je graag! Bovendien is het centrum van Deventer de komende maanden bijzonder sfeervol aangekleed met grote lichtobjecten en duizenden kleine lichtjes in kerstbomen op de pleinen en in de winkelstraten. Houd afstand, maar koop dichtbij!

Kom, maar kom gespreid over de week

Door de 1,5 meter en andere hygiënemaatregelen zorgen we met z'n allen dat het winkelen veilig is. Kom gespreid over alle dagen van de week en kom het liefst alleen. Is het druk in een winkel? Loop even bij een andere winkel binnen en kom later terug. Jouw mooiste winteroutfit en cadeaus voor de feestdagen koop je zo het fijnst bij de winkelier.

Shoppingtips voor de feestdagen

Liever online?

Wil je liever niet naar de binnenstad komen, maar toch genieten van wat Deventer te bieden heeft deze winter? Vele restaurants brengen hun heerlijke maaltijden bij jouw thuis en ook de winkels brengen hun producten graag naar je toe! Een uitgebreid Kerstdiner bestellen van jouw favoriete restaurant? Ook dat kan! Alle informatie over online shoppen in Deventer vind je op de website www.bezorgenindeventer.nl