Secrets of Life

De Aziatische schatkamer van Deventer

Al meer dan 20 jaar een begrip met speciale schatten van over de hele wereld met elk een uniek verhaal. De Stenen winkel van Deventer! Edelstenen, mineralen, fossielen, sieraden Aziatische kunst en meer...

Midden in het bruisende centrum vind je een wel heel bijzondere winkel, namelijk Secrets of Life. Deze mooie winkel staat bekend om haar zeer uitgebreide en unieke collectie zeldzame Boeddhistische kunst en sieraden uit Zuid Oost-Aziƫ.

Veelal zijn de sieraden samengesteld uit authentieke ornamenten en natuurlijke materialen die ter plaatse verhandeld en gevonden worden zoals bijv. bloedkoraal, lapis lazuli en turkoois. Ook de andere materialen zoals zilver en edelstenen zijn van de hoogste kwaliteit.

Secrets of Life is meer dan alleen een winkel, het is bijna een soort levensstijl. Stap hier een andere wereld binnen, laat je verrassen door al het moois dat je hier vind en kijk rustig rond. Wil je weten welke edelsteen, sieraad of ander bijzonder voorwerp past bij jou, dan kun je terecht bij een van de werknemers voor advies op maat. Zij kunnen je in ieder geval een stuk op weg helpen, maar de uiteindelijke keuze ligt natuurlijk bij jou!

Tip: Vergeet niet een bezoek te brengen aan de wassenbeelden expositie van Thaise monniken in de mystieke kelder.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Secrets of Life
Vleeshouwerstraat 8
7411 JN Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk