De Inktpot

Schrijfwaar & kantoorartikelen

De Inktpot is een familie-bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van schrijfinstrumenten en kantoorartikelen.

Bij De Inktpot vind je een grote collectie aan schrijfwaren. Het is een een grote variatie tussen bekende en minder bekende merken schrijfwaren. Luxe schrijfwaren voor diegenen die hun hand niet omdraaien voor een zeer exclusieve pen, maar ook een pen voor alledag en tevens speciale pennen o.a. voor de kinderhand en voor de moeilijke hand. Natuurlijk worden de luxe schrijfwaren geleverd in bijpassende geschenkverpakking en desgewenst verpakt in cadeau-papier.

Bovenstaande uiteraard aangevuld met accessoires als pen-├ętuis, balpen-, vulpen-, roller- en potloodvullingen, alsmede inkten van diverse merken, waaronder Herbin: deze Franse fabrikant maakt dertig verschillende kleuren vulpeninkt! Als familie-bedrijf kunnen zij extra aandacht geven aan nazorg en service waaronder graveringen. Bovendien kun je bij De Inktpot terecht voor reparaties van en informatie over nieuwe en oude pennen.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 17:00
woensdag 09:30 - 17:00
donderdag 09:30 - 17:00
vrijdag 09:30 - 17:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

De Inktpot
Broederenstraat 47
7411 LB Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur