Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen 23/24 Deventer Schouwburg vanaf 1 juni 10:00 uur

Met de zomer in aantocht zitten we volop in de voorbereidingen van het nieuwe seizoen 23/24.

We hebben weer een mooie en verrassende mix van theater-, dans-, cabaretvoorstellingen en muziekconcerten geprogrammeerd. De afgelopen maanden is al een klein gedeelte van het aanbod in de verkoop gegaan, maar vanaf donderdag 1 juni 10:00 uur zijn alle voorstellingen en concerten van het nieuwe seizoen te boeken! Als Vriend van de schouwburg kan dit zelfs al vanaf 25 mei.

Een greep uit ons aanbod seizoen 23/24
Enkele namen voor het nieuwe seizoen willen we alvast weggeven: wat te denken van nOOb, Javier Guzman, Ashton Brothers, Berget Lewis, Nick Schilder, Conny Janssen Danst en Rundfunk. Daarnaast kun je ook dit jaar weer genieten van diverse muziektributes waaronder die aan Simon & Garfunkel, Eric Clapton, Jacques Brel en Édith Piaf.

Bijzondere producties zijn de Reisverhalen van Ruben Terlou & Jelle Brandt Corstius, het Carel Kraayenhof Quartet, Boni de musical, The African Mama's en The United Ukrainian Ballet Company.

In samenwerking met Deventer Op Stelten treden er ook dit jaar weer diverse circus/dans gezelschappen op waaronder Jakop Ahlbom Company, Sawdust Symphony en de Great Catch.

De jongste bezoekers kunnen ook genieten van diverse kleine en grote shows zoals Mees Kees op Kamp (8+) en Robin Hood van PHION (6+) i.s.m. jeugdtheatergezelschap Sonnevanck. PHION is daarnaast ook weer te horen met hun orkest, evenals diverse andere klassieke (kamer)muziek ensembles en orkesten waaronder Francis van Broekhuizen & Gregor Bak met ‘Een schandalig mooie opera’.

Vriend worden van Deventer Schouwburg met voordelen
Het hele jaar vroegtijdig op de hoogte van bijboekingen en met voorrang tickets bestellen? Word dan Vriend van Deventer Schouwburg. Per huishouden kun je al vanaf 30 euro Vriend worden. Meld je aan en geniet o.a. donderdag 25 mei tijdens de speciale Vriendenavond al van de voorproefjes van artiesten die het komend seizoen naar de schouwburg komen. Ook kun je met deze Vriendschap vanaf die dag al tickets boeken voor het nieuwe seizoen. Na 25 mei Vriend worden is ook mogelijk. Meer info vind je op deventerschouwburg/vrienden.

Culturele opening zaterdag 30 september
Zaterdag 30 september valt er tijdens het Culturele Openingsweekend nog meer te beleven in de schouwburg rondom de opening van het nieuwe seizoen. Het exacte programma wordt binnenkort bekendgemaakt, houd onze website en social media hiervoor in de gaten en noteer deze datum alvast in de agenda.

Geniet dus ook na de zomer van een geweldig theaterseizoen vol voorstellingen en concerten waar je even bij weg kunt dromen, die je aanzetten tot nadenken of voor gewoon een gezellig avondje uit in Deventer!

Start kaartverkoop 1 juni 2023 | 10:00 uur via www.deventerschouwburg.nl
of bel met 0900-3000200 (€ 0,45ct p/m). ma t/m zo: 10.00-20.00 uur