Kom kijken, proeven, beleven bij MIMIK

Vanaf 18 februari gaan landelijk de nieuwe versoepelingen in. Voor MIMIK betekent dit weer alle ruimte om te komen kijken, proeven en beleven. Op vrijdag 25 februari is het daarom feest bij MIMIK.

Tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari werd bekendgemaakt dat bijna alle coronamaatregelen losgelaten worden. Vooral de 1,5 meter regel had grote invloed op het filmhuis en theater. Vanaf vrijdag 25 februari is er weer alle ruimte om te komen kijken, proeven en beleven bij MIMIK.

“We hebben met ons hele team ontzettend uitgekeken naar dit moment,” zegt Rob van den Hove, directeur MIMIK. “We zijn zo blij met deze versoepelingen dat we dit graag willen vieren tijdens een feestelijke dag.”

Kijken, proeven, beleven

Op vrijdag worden bezoekers ontvangen met een glaasje bubbels. Er zijn deze dag verschillende films te zien in MIMIK, waaronder de film Belfast, genomineerd voor 7 Oscars. Ook worden bezoekers deze dag verrast met iets lekkers uit de keuken van café Hier. Vanaf 18:00 uur is een DJ én een extra belevenis act aanwezig voor een onvergetelijke avond. Iedereen is welkom, ook wie geen voorstelling komt bezoeken.

Kijk voor het film- en theaterprogramma op mimik.nl.