Dagbesteding HK

Een unieke plek voor unieke mensen

Dagbesteding HK is een organisatie die creatieve dagbestedingsactiviteiten aanbied, met schilderen, mozaïeken, boetseren of speksteen bewerken. De gemaakte werken worden vervolgens tentoongesteld in de galerie.

Dagbesteding HK bestaat bijna 12 jaar. Ooit begonnen onder de naam Galerie-HK en nu verder gegaan als Dagbesteding HK. De huidige tijd vraagt namelijk om duidelijke profilering, vandaar dat ze een naamswijziging zijn doorgegaan.

Bij Dagbesteding HK zijn speciale bezoekers creatief bezig onder begeleiding van zorg- en creatief professionals. Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 8 personen.

Dagbesteding HK is in principe voor iedereen met een indicatie WMO, PGB of anderszins. Ook als cliënten particulier gebruik willen maken van de voorziening is dat mogelijk. Ze hanteren hier geen specifiek doelgroepen beleid. Ook cliënten die werkloos zijn en in een re-integratie traject zitten of gewoon graag willen komen, kunnen bij dagbesteding HK terecht.

Het Kunstbedrijf van Hans Kerk biedt een breed palet aan activiteiten. Een bonte mix van galerie, workshops, lessen, kinderfeestjes, dagbesteding en re-integratie geeft het bedrijf een dynamiek die zijn weerga niet kent. Bijna elke dag zijn we open en voortdurend in beweging.

Het Kunstbedrijf is uit zijn schildersjasje gegroeid en biedt ook mogelijkheden met mozaiek, keramiek en sieraden maken. Ook heeft Dagbesteding-HK naast haar pand aan de Walstraat 66 in Deventer een vestiging aan de Spittaalstraat 81 in Zutphen. Beiden in een schilderachtige omgeving!

Contactinformatie

Dagbesteding HK
Walstraat 66
7411 GN Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Handmatige entreedeur
  • Rolstoeltoegankelijk