IZI Travel

Op verkenningstocht met je Telefoon

Download de app 'IZI Travel' en maak diverse stadswandelingen door de binnenstad van Deventer. Ineens is Deventer wel heel dichtbij! Op een eigentijdse manier kun je de historische binnenstad van Deventer verkennen met de wereldwijd bekende IZI.Travel.

Deze fijne storytelling & guiding app helpt je om op eigen gelegenheid door de binnenstad te wandelen. Download de app gratis in de appstore op een smartphone en laat je verrassen door de verschillende wandelroutes.

De IZI.Travel app waarschuwt als er een interessant gebouw of object in de buurt is, of men kan één van de 5 speciale stadswandelingen volgen via de app. Informatie over de bezienswaardigheden is te lezen en beluisteren en men kan afbeeldingen zien van de bezienswaardigheden die niet direct zichtbaar zijn, bijvoorbeeld van het historische interieur, een bijzonder detail, een interessante achtergevel of een vroegere situatie.

Wandelroutes:

Speciaal voor kinderen (7 tot 12 jr.) zijn er ook twee leuke speurtochten in Deventer via de IZI-travel app: de Hanzespeurneus door het Bergkwartier en een speurtocht in de Lebuinuskerk. Ideaal voor de vakantieperioden en/of goed te doen met kinderfeestjes en/of scholen.

In tegenstelling tot een traditionele wandelroute uit een boekje kan de bezoeker met de IZI.Travel app naast de vaste wandelroutes ook een eigen route door de stad bepalen en zo in eigen tempo en op eigen gelegenheid de Deventer binnenstad verkennen.

De routes zijn tevens te bezichtigen op de website: www.izi.travel Zoek onder de rubriek audioguides op 'Deventer' en ontdek welke routes beschikbaar zijn.

Openingstijden

maandag 00:00 - 00:00
dinsdag 00:00 - 00:00
woensdag 00:00 - 00:00
donderdag 00:00 - 00:00
vrijdag 00:00 - 00:00
zaterdag 00:00 - 00:00
zondag 00:00 - 00:00

Contactinformatie

IZI Travel
Brink 89
7411BX Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Assistentiehonden toegestaan