Hanze Escape Event

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei vindt een uniek event plaats in alle 9 Hanzesteden die het Hanzejaar vieren! Tijdens dít weekend is er een speciale Hanze Escape te spelen, dus houdt je agenda vrij en speel deze leuke game in Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle (of in alle steden!).

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houdt je agenda vrij en speel deze leuke game in Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle (of in alle steden). Special voor het weekend van 13 en 14 mei is er een unieke game gemaakt met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden.

Elke Hanzestad heeft een eigen Hanze Escape Tour met bijbehorende ranglijst. Weet jij met jouw team in de top 3 te komen aan het eind van het weekend? Dan val je in de prijzen!

Data en tijdstip: alléén mogelijk op zaterdag 13 en zondag 14 mei op ieder gewenst tijdstip.

Ben jij de snelste? Weet jij alles over deze Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan deze speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. De tijd tikt… ook omdat deze speciale editie alleen op 13 en 14 mei is te spelen! Er zijn ook leuke prijzen te winnen, dus zorg dat je als snelste ontsnapt uit de Hanzestad!

Vanaf 1 mei zijn de tickets te boeken. Kijk voor meer informatie op: https://www.visithanzesteden.nl/hanzejaar2023/hanze-escape-event/

Hanze Escape Event
Deelname: € 29,95 per team van maximaal 4 personen
www.hanzejaar2023.nl