Van Marlehuis

Veelzijdig en gastvrij

Het Van Marlehuis is een bijzondere locatie in een historisch pand in het stadshart van Deventer. Stijlvol trouwen, gemoedelijk vergaderen, verrassende zakenlunches en verzorgde overnachtingen. Een high tea op het terras of een feestelijke receptie.

Bij het Van Marlehuis word je verwelkomt door de gastheer en gastvrouw in één van de kamers op de begane grond. Stap hier binnen in een oase van rust en laat het drukke stadsleven heel even achter je. Deze locatie is een verrassend. Niet alleen de kamers hebben natuurlijk daglicht, ze zijn ook uitstekend ingericht, waardoor je er heerlijk kunt vergaderen.

Het Van Marlehuis heeft meer te bieden dan alleen ruimtes om te vergaderen. Ook voor een training, cursus, een business lunch, een verenigingsmeeting, thema avond, netwerkborrel of een andere zakelijke bijeenkomst kun je bij het Van Marlehuis terecht. Het is een inspirerend decor voor alle gelegenheden.

Wil je bijzonder overnachten? Of heerlijk genieten van elkaars gezelschap? Overnacht in de historische woning van burgemeester Van Marle en slaap als een roos. Om het bezoek helemaal af te maken kun je ongestoord van elkaar genieten door te kiezen voor private dining. Dineren aan een lange tafel of in de prachtige tuin. Heerlijke genieten van bijzondere gerechten en 'fingerfood', wie wil dat nou niet?

Van Marlehuis - Bed & Breakfast

Romantisch overnachten in alle rust. De Bed & Breakfast van Van Marlehuis is voorzien van een slaapkamer, woonkamer en ruime badkamer. Je kunt hier terecht voor een nacht, weekend of een midweek. En tijdens je overnachting heb je het hele Van Marlehuis voor jezelf. Dus écht, ongestoord genieten!

Openingstijden

maandag 08:00 - 01:00
dinsdag 08:00 - 01:00
woensdag 08:00 - 01:00
donderdag 08:00 - 01:00
vrijdag 08:00 - 01:00
zaterdag 08:00 - 01:00
zondag 08:00 - 01:00

Contactinformatie

Van Marlehuis
Polstraat 18
7411 KB Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur

Wifi

  • Gratis Wifi