Kidsproof Apeldoorn-Deventer

Eropuit met kinderen in Deventer en omstreken

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen tussen de 2 en 12 jaar in en om Deventer? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in Deventer te beleven.

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding in de omgeving van Deventer.

Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.

Heel veel inspiratie

Wat gaan we doen vandaag? Zoek je iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? In onze Uitagenda vind je de leukste uitjes op een specifieke datum. Wil je met je kind op pad en samen er op uit? In de stad, in het bos, op de hei, aan het water of aan het (stads)strand: er is zoveel te doen in deze leuke stad. Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: in onze Eropuit categorie vind je alle kindvriendelijke uitjes in Deventer en omgeving!

Dagje weg in de vakantie

Wil je in de schoolvakantie een dagje uit in Deventer en omstreken? Laat je verrassen door alle uitjes, parken en bezienswaardigheden. Maak er een compleet dagje uit van door ook een leuk restaurant te kiezen om de dag mee af te sluiten.

Veel plezier samen!

Contactinformatie

Kidsproof Apeldoorn-Deventer
Kidsproof Apeldoorn-Deventer
Deventer