Het Volkshuis

Ongewoon goed

Het restaurant en koffiehuis vind je in de Kleine Overstraat in Deventer. Bij het Volkshuis kunt ongewoon goed eten en drinken, vergaderen en ontmoeten.

Het Volkshuis is een ongewoon goede vergaderlocatie en lunchcafé in hartje Deventer. Ongewoon omdat er twintig mensen met een verstandelijke handicap werken. Goed omdat we de lekkerste gerechten en dranken serveren die we maken van verse producten, het liefst biologisch en uit de regio.

Het Volkshuis serveert de heerlijkste broodjes, tosti’s, salades en soep. Op het menu staan ook zelfgemaakte taarten, een variatie aan koffie en thee en versgeperste sappen. Gerechten worden zoveel mogelijk met biologische producten gemaakt die we het liefst dichtbij huis kopen. We werken samen met ondernemers in de stad waar onze medewerkers zelf de boodschappen doen.

Ieder seizoen verandert het menu. Ze verrassen hun gasten graag met gerechten die passen bij het weer. Ook is het voor de medewerkers van Het Volkshuis een uitdaging om om iedere drie maanden weer andere gerechten te koken.

Stichting Het Volkshuis Deventer werd in 2000 opgericht om de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de Deventer samenleving te stimuleren. Feestje vieren, cursus geven en vergaderen. Onze zalen op de eerste en tweede verdieping zijn modern ingericht en zeer geschikt voor heidagen, vergaderingen en cursussen.

In het Volkshuis is plaats voor veertig gasten; ze hebben een terras, verhuren zalen en verzorgen catering. Stichting Het Volkshuis Deventer werd in 2000 opgericht om de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de Deventer samenleving te stimuleren.

De J&R-zaal op de eerste verdieping biedt plaats aan twaalf personen rond een vaste tafel en is zeer geschikt voor vergaderingen, heidagen, trainingen en workshops. De Leo Kuypers-kamer is zeer geschikt voor coachgesprekken en besprekingen met twee tot vier mensen. De Pactum-zaal op de tweede verdieping bestaat uit een sfeervolle zolder met plaats voor veertig personen. Deze zaal leent zich uitstekend voor trainingen, workshops, vergaderingen, recepties en feestjes. Veel verschillende opstellingen met en zonder tafels zijn mogelijk. De zalen zijn voorzien van digiborden en klimaatbeheersing. Onze medewerkers verwennen je graag met de lekkerste hapjes en drankjes. We zorgen voor een zakelijke en warme sfeer waarin ondernemers zich thuis voelen.

Locatie geschikt voor: bedrijfsfeest, brainstormsessie, training, vergadering, workshop, bedrijfsborrel en teambuilding

Capaciteit aantal zalen: 3 maximaal aantal gasten: 60 grootste zaal: 60

Leuk weetje: het pand was oorspronkelijk in gebruik als koetshuis en tijdens de tweede Wereldoorlog werd het gevorderd door de bezetters.

Het Volkshuis serveert de heerlijkste broodjes, tosti’s, salades en soep. Op het menu staan ook zelfgemaakte taarten, een variatie aan koffie en thee en versgeperste sappen. Gerechten worden zoveel mogelijk met biologische producten gemaakt die we het liefst dichtbij huis kopen. We werken samen met ondernemers in de stad waar onze medewerkers zelf de boodschappen doen. In het restaurant is plaats voor veertig gasten; we hebben een terras, verhuren twee prachtige zalen en verzorgen catering.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 17:00
woensdag 09:30 - 17:00
donderdag 09:30 - 17:00
vrijdag 09:30 - 17:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Het Volkshuis
Kleine Overstraat 97
7411 BW Deventer

Voorzieningen

Keuken

  • Vegetarisch

Toegankelijkheid

  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Handmatige entreedeur
  • Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten

  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi

Diëten

  • Vegetarisch