Het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer

Inkoop en taxatie van edelmetaal

Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor kun je sinds 1979 terecht voor de inkoop en taxatie van edelmetaal (goud en zilver), zoals: voorwerpen, juwelen (nieuw, kapot of versleten), munten, horloges, gouden tanden, kiezen en bruggen, baren puur goud en puur zilver.

Inkoop goud en zilver - Heb je misschien sieraden die je niet meer draagt, oude juwelen, goud of zilver, kapot of versleten? Of heb je misschien goud en zilver verkregen uit een erfenis? Voor als je overweegt om je sieraden, goud of zilver, te verkopen, dan is een bezoek aan Het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer zeker de moeite waard. Zij helpen je graag.

Bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer zien ze hun vak nog als een ambacht. Zij benaderen de waardering van goud en zilver ook op een ambachtelijke manier. Terwijl jij toekijkt testen zij het goud en zilver met gecertificeerde chemicaliƫn. Daarnaast kunnen zij je ook vertellen of het goud en zilver op het juiste gehalte is. Naar aanleiding van de testresultaten wordt er direct een inkoopbedrag bepaald op basis van de actuele koers.

In hun winkel verkopen ze bovendien beleggingsedelmetaal: baren puur goud 999,9 en baren puur zilver 999,9. Gouden en zilveren munten, binnen- en buitenlandse beleggingsmunten en bijzondere postzegels en postzegel verzamelingen.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer
T.G. Gibsonstraat 17
7411 RN Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling