Roemar Koffie & Thee

Koffie drinken zoals het hoort

Roemar Koffie & Thee is een uniek concept in hartje Deventer, met zelf gebrande koffie en eerlijke, zelf gemêleerde theesoorten.

Van ambachtelijke arabicakoffie tot zelfgebrande kopi-luwak. Roemar is een uniek concept in hartje Deventer waar je koffie drinkt zoals het hoort: eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Daarnaast heeft Roemar een aanzienlijk assortiment aan theesoorten die je zelf kunt scheppen en mêleren in de Theesteeg.

Het eerlijkste kopje koffie, de mooiste kop thee of een heerlijk zelfgemaakte ijsthee: voor elke smaakpurist en liefhebber is er Roemar koffie & thee. De bonen worden vers voor je gebrand en de thee met de hand geschept en gemengd. 13 vaste koffiesoorten uit alle hoeken van de wereld waar u voor terugkomt en een wisselend aanbod van specialistische soorten die de zintuigen uitdagen: de Exoten.

Bij Roemar worden koffieproeverijen en barista workshops georganiseerd waar je de fijne kneepjes van de rijke espresso cultuur krijgt uitgelegd. Bij koffiebranderij Roemar werken de barista’s met verschillende espresso machines en uitsluitend met hun eigen fairtrade gebrande koffiebonen.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Roemar Koffie & Thee
Walstraat 45
7411 GJ Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur