Een kookvakantie

Een midweek vegetarisch/vegan leren koken met lokale, biologische producten.

25 - 29 jul 2022

We dompelen ons een midweek lang onder in de vegetarische en veganistische keuken en maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische producten.

Wil je je eigen vleesvervangers maken? Experimenteren met fermenteren? Zelf groentenbouillon maken of weten hoe je een gerecht goed op smaak maakt? Werken met seizoensgroenten en koken zonder recept. Geef door waar je zelf mee aan de slag wilt en we kijken hoe we dit in het programma kunnen inpassen. We koken in ieder geval al onze eigen maaltijden, van ontbijt tot avondeten, dus alles komt aan bod.

Inclusief: wildpluk excursie met natuurcoach Willy Boogaard en rondleiding in de eetbare siertuin en permacultuurtuin bij de Aardhuizen in Olst.

Verblijf in buitengebied met eigen kamer

Verblijf is in Hoeve Wetermans in Olst. Ruim opgezette locatie, ecologisch verbouwd en ingericht. Je hebt een eigen kamer en sanitair. Het is mogelijk een kamer te delen tegen korting.

We werken in kleine groepjes zodat we tijdens het koken en eten voldoende afstand kunnen houden. We hebben de beschikking over een ruime keuken en aangrenzende eetkamer.

Het is ook gewoon vakantie!

In de Hoeve is voldoende ruimte om te ontspannen, een boek te lezen of in de zon te zitten. Er is een bibliotheek, een eigen moestuin en schapen in de wei. Rondom de hoeve kun je heel fijn wandelen en fietsen in het Hanzebos, coulissenlandschap en uiterwaarden van de IJssel. De mooie binnenstad van Deventer is op loop-, en fietsafstand en ook met bus te bereiken.

Praktische informatie Data: 25 juli - 29 juli maandag vanaf 16:00 uur – vrijdag 10:00 uur (4 nachten)
Kosten zijn €600, euro p.p. incl.

  • verblijf (4 overnachtingen)
  • privé kamer met eigen douche/toilet *
  • beddengoed / handdoeken
  • begeleiding
  • maaltijden / ingrediënten
  • koffie/thee
  • wildpluktocht met Willy en excursie naar de Aardehuizen in Olst.

Met de aanbetaling van €100,- is je plekje gereserveerd. Je betaald het volledige bedrag uiterlijk 6 weken voor aanvang, als duidelijk is dat de vakantie door kan gaan.

Contact Cathy Verschoor (keetmee)
Telefoon: 0637276424
E-mail:

Uiteraard kunnen we geen van allen in de toekomst kijken. Kun je vanwege Corona verschijnselen of maatregelen niet (meer) deelnemen, dan kun je je boeking kostenloos annuleren, alleen de aanbetaling is niet restitueerbaar. Mocht ik de boeking moeten annuleren dan krijg je uiteraard het volledige bedrag terug.

Wanneer

-
-
-
-
-

Contactinformatie

Hoeve Wetermans
Diepenveenseweg 17
8121PN Olst