Christian The Comet Conqueror

try-outs

28 - 29 okt 2021

Bergkerk opent deuren voor try-outs van de nieuwe audiovisuele live show van Deventer’s eigen Robert Vosmeijer.

In de dancewereld bekend als De Sluwe Vos en de helft van het duo Intercity 106. Maar wie eind oktober naar de gelimiteerde try outs van “Christian The Comet Conqueror” komt gaat weinig van de vierkwartsmaat van zijn bekende techno nummers terug horen.

“Ik heb niet alleen de club voor een kerk verruilt. Deze voorstelling staat geheel los van wat ik hiervoor heb gedaan. Deze try outs helpen mij en het team nieuwe vormen te vinden om audiovisuele shows te laten beleven. ‘Christian The Comet Conqueror’ is een experiment dat nooit helemaal af gaat zijn. Het uiteindelijke doel is de bezoeker onder te dompelen in een multidisciplinaire ervaring.”

De afgelopen vier jaar heeft Vosmeijer aan een album gewerkt dat op alle vlakken voelt als een grote stap voorwaarts in zijn carrière. Snelle ritmes wisselen zich af met langzame, melodramatische pads. Intense sound designs ontvouwen zich tot rustgevende drones en texturen. “Op alle vlakken beloofd dit een avontuur te worden!”

Hij kan het geluid als een ring van 360 graden om het publiek laten bewegen. Daarbij heeft de Bergkerk een heel karakteristieke akoestiek. Daarin heeft Vosmeijer zich dan ook laten inspireren tot het maken van deze muziek: “Versterkt door licht gaat het historische gebouw een belangrijk onderdeel van de ervaring uitmaken.” De toeschouwer zelf krijgt ook een centrale plek in het stuk. De hoofdpersoon "Christian" staat namelijk symbool voor de reis die elke persoon in het leven maakt, met alle obstakels en overwinningen van dien.

Christian The Comet Conqueror - Try Out 1 Do 28 oktober: 20:00-21:00

Christian The Comet Conqueror - Try Out 2 Do 28 oktober: 22:00-23:00

Christian The Comet Conqueror - Try Out 3 Vrij 29 oktober: 20:00-21:00

Christian The Comet Conqueror - Try Out 4 Vrij 29 oktober: 22:00-23:00

Plekken zijn beperkt, dus wil je deze serie try outs bijwonen koop dan snel tickets via: ctccav.org

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 16,00

Contactinformatie

De Bergkerk
Bergkerkplein 1
7411EN Deventer