Nature Retreat

Samen 24 uur offline in de natuur

17 - 18 sep 2021

Door het hele land organiseert iederal evenementen op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land en online. Ze dagen hun bezoekers uit met een frisse, nieuwe blik je denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Je te verdiepen en te verbinden. Dit alles met als doel te zorgen voor een wereld met meer compassie, solidariteit en duurzaamheid. Met de events willen ze deze waarden in de samenleving verstevigen. Dit alles zonder winstoogmerk: ze bieden de events onder de kostprijs aan aan de bezoekers.

Ben jij graag in de natuur? En wil je weleens alle dagelijkse beslommeringen achter je laten? Voelen hoe het is om helemaal offline te zijn? Dan is deze nature retreat voor jou!

24 uur offline in de Overijsselse natuur. Met een klein groepje deelnemers (maximaal 12 personen) en twee iederal-begeleiders. Je slaapt in een tent, wandelt in de vroege ochtend, eet en praat gezellig samen rond het kampvuur. Je komt tot rust en laadt jezelf weer helemaal op.

Je brengt periodes in stilte door in het bos. Je verbindt je met de natuur. Er is tijd voor jezelf, maar ook tijd om je te verbinden en te vermaken met anderen. Je wordt verrast door wat je beleeft. Door wat je denkt, ziet, hoort, ruikt en voelt. Je ontdekt wat je achter wilt laten. En wat je wilt meenemen. Je komt als herboren terug.

Data: Van 17 september 10:30 uur – 18 september 10:30 uur Van 18 september 11:00 uur – 19 september 11:00 uur

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 89,00

De prijs is inclusief eten en overnachting

Contactinformatie

Landgoed Oostermaet
Oerdijk 123a
7435PJ Lettele