Taste of Jazz

25 apr 2021

Taste of Jazz opent het concertseizoen met een livestream

De concertreeks Taste of Jazz is zich aan het voorbereiden op een nieuw concertseizoen dat deze zomer van start zal gaan. Binnen de steeds geldende beperkingen zullen zij weer live publiek toe gaan laten bij de concerten in de bibliotheek Deventer.

Om alvast warm te draaien, zal het eerstvolgende concert nog zonder publiek worden verzorgd via een livestream op YouTube. Daarna zullen de concerten op de derde zondag van de maand de dan aangekondigde versoepelingen op de voet volgen.

De livestream zal plaatsvinden op zondag 25 april om 15.00 uur en is gratis te bekijken. Op de website www.tasteofjazz.nl zal worden gepubliceerd via welk internet adres de livestream zal worden uitgezonden.

Drummer Erik Poorterman heeft de bezetting voor die zondag samengesteld uit muzikanten waar hij veel mee speelt . Poorterman staat bekend als één van de meest swingende drummers van Oost Nederland. Hij deelde het podium met o.a. Teddy Edwards, Jan Akkerman, Charlie Mariano, Madeline Bell, Typhoon, Humphrey Campbell, Wouter Hamel en Ack van Rooyen.

Om de concertreeks te steunen, kunnen er ook tickets worden gekocht op de website. De opbrengst komt geheel ten goede aan de de Nederlandse muzikanten.

Meer informatie en kaarten via www.tasteofjazz.nl. Datum: zondag 25 april 2021 Aanvangstijd: 15:00 uur Kosten: Gratis, maar er zijn kaarten verkrijgbaar via de website

Wanneer