Akua Naru (USA): Verrassende mix van Hiphop, Jazz en Soul

Foto: Katja Ruge

20 april

De Amerikaanse zangeres Akua Naru weet als geen ander hoe je jazz met hiphop en soul moet verbinden. Haar artistieke manier van muziek maken vind zijn roots in de soulmuziek en traditie van invloedrijke zwarte vrouwelijke artiesten.

Akua Naru verrast ons met haar nieuwste album, “All about Love: New Visions.” Dit meesterwerk is een eerbetoon aan de zwart-feministische icoon Bell Hooks en haar revolutionaire boek over liefde. Naru brengt een frisse kijk op liefdesliedjes en legt daarmee de lat hoog. Het album bevat zowel herinterpretaties van Naru’s klassiekers als nieuwe tracks die de verschillende facetten van liefde verkennen, niet beperkt tot romantiek. Het raakt zelfs diepere thema’s zoals onvoorwaardelijke moederliefde.

Het album “all about love: new visions” is niet zomaar een album maar een muzikale troost in deze soms donkere tijden. Het biedt een emotionele en auditieve ervaring die de kracht van liefde benadrukt en die je gehoord moet hebben.

Akua Naru, bekend om haar diepgaande en poëtische muziek, heeft een indrukwekkende reis gemaakt sinds haar debuut in 2011. Haar huidige project, getiteld “all about love: new visions,” is een samenwerking met haar eigen band en het gerenommeerde strijkorkest Ensemble Resonanz, en staat gepland voor release in de lente van 2024.

Met samenwerkingen met grote namen en optredens in meer dan vijftig landen over de hele wereld, heeft Naru zich gevestigd als een krachtige artiesten.

Klik hier voor tickets en meer informatie.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 25,00

Contactinformatie

Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9
7411PT Deventer