Film kijken? Kom naar Mimik!

Cultuur, beleven en uitgaan

1 januari - 31 dec 2023

In MIMIK film + theater + café worden films vertoond uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek.

Filmprogramma

Mimik biedt een zeer uiteenlopend en breed filmprogramma met voor rieder wat wils. Bovendien kun je dagelijks, ook tijdens feestdagen, terecht bij Mimik voor een filmbezoek op ruim 10 verschillende tijdstippen.

Iedere maandagmiddag maken we de nieuwe voorstellingen bekend voor de filmspeelweek die loopt van donderdag t/m woensdag erop. Reserveer op tijd om jouw plekje te garanderen!

Reserveer via de website.

Onbeperkt naar de film met Cineville

Onbeperkt naar de film in meer dan 50 verschillende filmtheaters? Dat kan met Cineville voor € 22,50,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je zelfs maar € 18,50 per maand.

Met een Cinevillepas krijg je onbeperkt toegang tot al onze premières, weekfilms, sneak previews en meer. De Cinevillepas is geldig in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, bij ons in de buurt bijvoorbeeld ook bij filmtheater Fraterhuis in Zwolle en bij Focus in Arnhem. De Cinevillepas bestel je via de website van Cineville en is dan (als je wil) direct geldig. Zo kun je dezelfde dag nog bij ons naar de film.

Zodra wij de voorstellingen online hebben staan kun je via de website een stoel kiezen. Let op! Dit kan alleen via onze website. Aan de kassa kan je pas 1,5 uur voor aanvang van de film een kaartje kopen.

Wanneer

1 jan - 31 dec 2023
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,00
CJP prijs
€ 11,00

Prijs MIMIK Vriend € 9,50
CJP prijs/ Jongeren onder de 25/ studenten € 11,00
Prijs kinderfilms: € 9,00 (Vriend € 8,00)

Contactinformatie

MIMIK
Achter de Muren Vispoort 8-10
7411 SL Deventer