Lebuinuscafé | biologische landbouw en duurzaamheid

25 nov 2022

25 november met Heleen Hennink en Jopie Duijnhouwer van Tuinderij Haverkamp.

Het volgende Lebuinuscafé organiseren we op vrijdagavond 25 novemberom 20.00 u in Het Huis van Deventer (de voormalige Latijnse school). We ontvangen Jopie en Heleen, biologische boeren die sinds 1998 de biologische tuinderij Haverkamp op de Bannink bij Colmschate runnen. Met hen gaan we in gesprek over allerlei zaken rond duurzaamheid, landbouw, klimaatveranderingen en energie. Zij kunnen uit hun dagelijkse ervaringen vertellen, maar vanuit hun jarenlange persoonlijke betrokkenheid gaat hun blik verder dan de biologische tuinbouw alleen. Het belooft een boeiende avond te worden, over zaken die ons allemaal bezig houden en actueler dan ooit. Na het interview is er ruimte voor persoonlijke vragen, kan het gesprek op informele manier worden voortgezet.

Het Lebuinuscafé wordt deze keer gehouden in de voormalige Latijnse School, waar nu Het Huis van Deventer in gevestigd is. Zo leggen we lijntjes met de verschillende café’s, hotels en restaurants rond het Grote Kerkhof. Maken we kennis met de buren van de Lebuinuskerk. Na de succesvolle avond in september van het Lebuinuscafé, hopen we ook nu weer veel bezoekers te kunnen ontvangen.

Vrijdagavond 25 November, 20.00 uur. Het Huis van Deventer, Grote Kerkhof 5 7411 KT Deventer. Consumpties tijdens de avond zijn voor eigen rekening. Voor het programma wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Wanneer

Prijzen

Vrije gift
gratis

Contactinformatie

Hotel in het huis van Deventer
Grote Kerkhof 5
7411KT Deventer