Jubileumconcert Zingen zonder Inge

8 okt 2022

Op zaterdag 8 oktober 2022 viert close harmonykoor Zingen zonder Inge haar 5-jarig bestaan met een jubileumconcert in de Heilig Hartkerk (thans School voor Persoonlijk Onderwijs) te Deventer. Op het programma staan meerstemmige arrangementen uit verschillende genres, van pop tot gospel en van jazz tot kleinkunst, en gastoptredens van het Groningse mannenkwartet Van Speijkkwartet.

Praktische informatie

Het concert vindt plaats in de aula van de School voor Persoonlijk Onderwijs, die gevestigd is in de voormalig Heilig Hartkerk aan de Zwolseweg 96 in Deventer. Aanvang: 15:00 uur, kaarten 5 euro, aan de deur te koop.

Over Zingen zonder Inge

Zingen zonder Inge is in 2016 opgericht als eerste koor in Deventer voor mensen tussen de 25 en 40 jaar en is daarmee een relatief jong koor. Het 14-koppig ensemble is inmiddels een bekende verschijning in Deventer, met onder andere recente optredens bij Levende Etalages en op het Vogeleiland. Onder leiding van dirigente Mirjam van Wijk brengt Zingen zonder Inge een divers repertoire: van bekende popnummers tot gospel en van jazz tot kleinkunst, zowel a capella als onder begeleiding van piano. Na enige vertraging door coronamaatregelen viert het koor dit jaar haar 5-jarig bestaan.

Meer informatie: www.zingenzonderinge.nl

Wanneer

-

Prijzen

Aan de deur
€ 5,00

Contactinformatie

Heilig Hartkerk
Zwolseweg 96
7412AR Deventer