Hedwig and the Angry Inch

6 okt 2022

Een tragikomische punkrockmusical met rasentertainer Sven Ratzke vol ironie en humor, over het verlangen naar symbiose en de zoektocht naar de perfecte wederhelft. You just love her!

Tragikomische punkrockmusical met rasentertainer Sven Ratzke!

Geestelijk vader van Hedwig, John Cameron Mitchell, castte zelf Sven Ratzke voor deze rol en zegt: “De beste Hedwig die ik ooit gezien heb" “Dit punkrock spektakel sleurt je vanaf de eerste seconde mee” Berliner Morgenpost ★★★★★ Voorstelling is in het Engels en Duits. Live muziek door een vierkoppige band Rolling Stone Magazine noemde het ‘the best rockmusical ever’, Bowie en Cher waren grote fans en in de Berlijnse en New Yorkse underground gonst het nog steeds van lovende kritieken. Hedwig and the Angry Inch is al járen een wereldwijde culthit.

Negen jaar geleden stond de cultdiva al kort op de planken in Nederland. En nu komt ze terug! De jurken worden afgestoft, de pruiken in de krullers gezet en de bandleden weer geolied.

"Wie van rockend, intimiderend theater houdt, moet dit zien." | De Volkskrant ★★★★

Het tragikomische verhaal gaat over Hansel uit Oost-Berlijn. Hij wordt verliefd op een Amerikaanse soldaat. Om met hem te kunnen trouwen en de DDR te ontvluchten transformeert Hansel in Hedwig. Maar het geluk is helaas maar van korte duur. Dan ontmoet ze Tommy Speck, die met hulp van Hedwig een beroemde rockster wordt. Tommy ontdekt pas later met een transseksueel van doen te hebben...

Hedwig neemt je mee en laat niet meer los. De 4-koppige live band schuurt en rockt zo dat de muren beven en je hart sneller laat kloppen.

Hedwig and The Angry Inch: ironie, humor en tragiek en het verlangen naar symbiose, de zoektocht naar de perfecte wederhelft. You just love her and cannot ever hate her!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 34,50

De entreeprijs is inclusief Kaartje, garderobe & een drankje!

Contactinformatie

Deventer Schouwburg
Leeuwenbrug 2
7411 TJ Deventer