Spelen op de Brink

1 mei - 25 sep 2022

Spelen op de Brink maakt het elk jaar weer mogelijk om kinderen tussen de 3 en 10 jaar in de zomerperiode op de Brink te laten spelen.

Ze spelen hier met speelgoed wat ze thuis misschien niet kennen zoals onze oud Hollandse hoge bi’s, tollen, springtouwen, clown-fietsjes maar ook moderner speelgoed als duplo en stoepkrijt en nog veel meer. Kinderen kunnen hier op de afgebakende Brink veilig buiten spelen en met elkaar.

Spelen op de Brink is uniek in haar soort. Midden op het mooiste plein van Nederland: de Brink in Deventer, zorgen wij twee keer per week voor een plek waar kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar veilig kunnen spelen. Onder toeziend oog van ouders én vrijwilligers kunnen de kinderen zich twee uur lang vermaken met speelgoed dat zij niet vaak meer tegenkomen. We hebben vliegende hollanders, hoepels, skelters, hoge bi’s, diabolo’s en nog heel veel meer oud-hollands & modern speelgoed. In de periode van eind april tot en met september toveren onze vrijwilligers iedere woensdag en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur de Brink om tot levendige speelplaats. Kom het zelf beleven!

Spelen op de Brink hoopt op de volgende dagen aanwezig zijn:

Iedere zondag tussen 1 mei en 25 september behalve:

1, 5, 8, 12 en 15 juni i.v.m. Zomerkermis

3 juli Deventer op Stelten

24 juli La Grande Zomerbrocante

7 augustus Boekenmarkt

21 augustus André Bacchus toernooi , maar misschien kunnen we samen doen

4 september La Grande Zomerbrocante

Wanneer

1 mei - 25 sep 2022
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Spelen op de Brink
De Brink
Deventer