Er op uit Zomer 2021

Eropuit trekken doen we allemaal graag zo nu en dan. Hieronder ontvang je diverse uittips om het buiten- en boerenleven rondom Deventer te ontdekken.

Toer de boer in Deventer

Melkbrouwerij
Melkbrouwerij

Op vakantie dompelen we ons graag onder in de lokale eetcultuur. Dit jaar blijven we lekker in de buurt en ontdekken we nieuwe prachtige plekken, maken we kennis met gepassioneerde buurtgenoten, ervaren we pure smaken en proeven we verse ambachtelijke producten. Allemaal met liefde gemaakt door jouw 'locals'.
Ontdek hier de beste adressen voor een toer langs de boerderijwinkels rondom Deventer.

Complete maaltijden van lokale producenten

Heb je weinig tijd om de boer op te gaan en wil je toch de ‘lokale smaak van Deventer’ proeven? Dat kan!
NoPeanuts bezorgt dé lokale maaltijdtas van Deventer en omgeving! Iedere week staan er wisselende gerechten op het menu. Neem eens een kijkje op de website en ontdek de lekkerste lokale smaken. www.no-peanuts.nl

Buitenpost

In de tuinderij van Buitenpost worden groenten, fruit en planten verbouwd. Proef deze in de restaurantkas, waar je omringd wordt door exotische planten of sla ze in, bij de streekwinkel, voor thuis.
Tijd voor een wandeling! Buitenpost heeft een wel heel bijzondere: het Blotevoetenpad. Voel het zand, gras en modder tussen je tenen tijdens deze wandeling. Wanneer je deze wandeling combineert met een speurtocht, kan je zelfs op schattenjacht.
Eén dagje niet genoeg? Hier is ook een camping die plek biedt aan tenten, caravans of campers. Indien je hier zelf niet over beschikt, zijn er ook safaritenten te huur.
Buitenpost, Rijksstraatweg 17a te Twello, www.bijbuitenpost.nl

Blotevoetenpad bij Buitenpost
Blotevoetenpad bij Buitenpost

Kids tip!

Biggen knuffelen

Wil je varkens van een glijbaan zien gaan, met varkens spelen of met biggetjes knuffelen? Dat kan bij Piggy’s Palace! Aan de Bettinksdijk 7 vind je tevens een boerderijwinkel met heerlijk varkensvlees. www.bigknuffelen.nl