De hele zomer wat te doen!

De hele zomer is er wat te doen in Deventer. Kom jij ook?

Lekker shoppen met een hapje en drankje, fijn op pad of een evenement bezoeken, wat ga jij doen?

Een zomer vol evenementen

Een zomer vol evenementen

Heb jij de festivals ook zo gemist? Niet getreurd, de evenementen zijn weer helemaal terug. Van muziek tot theater en van film tot aan food, deze zomer staat er genoeg op planning om van jouw zomer een festivalzomer te maken!
Deventer marktstad: bijzondere markten deze zomer

Deventer marktstad: bijzondere markten deze zomer

De markt en Deventer horen bij elkaar, al eeuwen. Nog steeds zijn er wekelijkse warenmarkten en iedere zomer wordt dit uitgebreid met gezellige brocantemarkten, kunstmarkten, platenbeurzen en natuurlijk de grootste Boekenmarkt van Europa!
Zichtbare Hanze in Deventer

Zichtbare Hanze in Deventer

Toen Amsterdam tijdens de middeleeuwen nog een klein dorpje was, hadden de Hanzesteden in het oosten van Nederland zich al ontwikkeld tot machtige handelscentra. Deventer groeide en bloeide en deze historie zie je nog steeds terug in Deventer!
Zien, Doen & Beleven

Zien, Doen & Beleven

Bezoek, ontdek en beleef! Deze zomer zijn er zoveel activiteiten om te ondernemen in en rond Deventer. Ontdek ze allemaal!
Kunst & Cultuur deze zomer

Kunst & Cultuur deze zomer

Laat je deze zomer in Deventer onderdompelen in kunst. Dankzij de vele exposities in de musea en galeries in de stad kun je deze zomer je culturele hart weer ophalen! En wist je dat er ook aan de jonge cultuursnuiver is gedacht?
Groene oase van rust

Groene oase van rust

Wil je deze zomer de hectiek van het dagelijkse leven even achter je laten? Wij hebben alle bijzondere zomeractiviteiten en locaties in de natuur voor je verzameld.
Wandelen & Fietsen deze zomer

Wandelen & Fietsen deze zomer

De omgeving van Deventer is één van de meest geliefde fiets- en wandelgebieden van Nederland. Landgoederen, bossen, uitgestrekte weilanden en de uiterwaarden langs de IJssel. Ontdek deze zomer te voet of met de fiets het mooie buitengebied!
Erop uit: buitengebied & dorpen

Erop uit: buitengebied & dorpen

In het groene buitengebied is deze zomer van alles te doen! Koop ambachtelijke streekproducten bij één van de boerderijwinkels, knuffel met schattige biggetjes, huur een e-chopper of proost mee tijdens een zomerfeest in de dorpen!
Dagje shoppen in Deventer

Dagje shoppen in Deventer

Kijken, kijken èn kopen! Struin lekker rond door de smalle straten in Deventer en wandel binnen bij de vele eigenzinnige en bijzondere winkels en galeries. In de stad ontdek je bovendien verrassende plekken voor de nodige versnaperingen tussendoor.
Deventer: een stad die je moet proeven!

Deventer: een stad die je moet proeven!

Gezellig en ongedwongen borrelen of een hapje eten in Deventer? Met al haar restaurants, eethuisjes, cafés en terrassen biedt de sfeervolle binnenstad van Deventer meer dan genoeg mogelijkheden om te eten, drinken en uit te gaan.

De hele zomer wat te doen

De zomer is weer aangebroken en in Deventer is er weer ontzettend veel te zien, doen en beleven. Van het bezoeken van een uitbundig festival tot een fijne wandeling in de groene omgeving. In Deventer beleef je het deze zomer!

Een zomer vol evenementen

Als stad van evenementen kan een uitgebreid evenementenaanbod natuurlijk niet uitblijven. Het evenementenseizoen barst dan ook weer helemaal los in Deventer. Festivals van groots en meeslepend tot kleine en intieme concerten.

Wandelen & Fietsen in het buitengebied

Ontdek het ommeland van Deventer te voet of op de pedalen en maak prachtige wandelingen of fietstochten langs de uiterwaarden van de IJssel of wandelingen in de bosrijke omgeving. Liever actief op de pedalen? Dat kan ook! Er is ruim 100 km aan MTB-track uitgezet.

Bezoek Deventer!
play video