Atelier Raamwerk

Book your stay at this awesome atelier!

Zoek jij een bijzondere plek in hartje Deventer waar je kan overnachten, vergaderen of flexwerken? Wat je wensen ook zijn, bijna alles is mogelijk in Atelier Raamwerk.

Vergaderen in een kunstzinnige omgeving blijkt een succesvolle formule te zijn. De galerieruimte biedt een inspirerende, rustige vergaderlocatie aan tot 15 personen in het centrum van Deventer. De ruimte bestaat uit 2 verdiepingen en is in zijn geheel of per dagdeel te huur voor vergaderingen, brainstormsessies, training en coaching of receptie. Tussen de prachtige schilderijen raak je vanzelf geïnspireerd. Boek de gehele galerie exclusief voor jezelf en je team! Door de intieme sfeer is deze kleinschalige vergaderlocatie perfect voor bedrijfstrainingen en het coachen van teams. Zo worden jullie omringd door prachtige schilderijen en raak je vanzelf geïnspireerd.

Inspirerende locatie voor tal van activiteiten: Overnachten - Vergaderen - Flexwerken - Art - Workshops – Meetingpoint.

Atelier Raamwerk is ook een Hotworkspot. Het biedt in hartje binnenstad een flexwerkplek aan voor € 10,- per uur! Je huurt één van 5 sta/zitbureau’s tussen inspirerende kunstwerken. De tarieven zijn inclusief héérlijke bonenkoffie, thee, watertjes, fruit, supersnelle WiFi, 10 printjes p/dg, sta/zit bureau, stroompunt en keukenfaciliteiten. De prijzen zijn p.p. en exclusief BTW. Ook is de locatie in zijn geheel af te huren voor bijvoorbeeld een vergadering, brainstorm/teamsessie of presentatie.

Ben je op zoek naar een bijzondere B&B in Deventer? Overnacht dan in het hart van de stad in Atelier Raamwerk

Het atelier met galerie- en vergaderfunctie is de perfecte plek voor het organiseren van verschillende teamsessies, maar heeft daarnaast ook een overnachtingsmogelijkheid. Atelier Raamwerk met haar eeuwenoude souterrain boek je voor 1 nacht, maar is ook zeer geschikt voor een langer verblijf. Naast het riante 2-persoonsbed (180 x 200 cm) bevindt zich een douche, welke volledig uit glazen bouwstenen is opgebouwd. Het Atelier is geschikt voor max. 4 personen. Het basistarief: vanaf € 145,- per nacht, is op basis van 2 personen exclusief ontbijt. Vraag hier de prijs en beschikbaarheid aan voor een overnachting (o.b.v. 2, 3 of 4 personen).

Schilderen naar grootmeestersstijl? Boek deze workshop!

Atelier Raamwerk biedt kunstenaars een podium en laat jou ook een kunstenaar zijn. Samen schilderen als (bedrijfs)uitje met als doel de sociale binding, samenwerking, het vertrouwen, de groepsdynamiek en zelfs de efficiëntie van het team te verbeteren. De schilderworkshop vindt plaats in mijn atelier dat gevestigd is in een sfeervol pakhuis in hartje Deventer. Ontdek met elkaar jullie verborgen talenten en maak een eigen doek in de stijl van jouw favoriete grootmeester. Afhankelijk van de grootte van de groep vindt de workshop plaats in het atelier (12/14 personen) aan de Boterstraat 1 of anders in een passende omgeving in de buurt van Atelier Raamwerk
Schildersworkshop : € 62,50 p.p. (duur: 2,5 uur). Inclusief: • Schildersdoek (60 x 80 cm) • Hapjes, fruit & drankjes • Schildersmaterialen aanwezig Alle tarieven zijn excl. BTW. Specifieke wensen in overleg.

Contactinformatie

Atelier Raamwerk
Boterstraat 1
7411 DA Deventer

Voorzieningen

Activiteiten

  • Creatief

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig

Ligging

  • In het centrum

Type

  • Actief
  • Audiovisueel
  • Catering en inrichting

Faciliteiten bed & breakfast

  • Familiekamers

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Keuken