Penninckshoek

Een prachtig uitzicht op het historische stadsplein.

Kom stijlvol vergaderen in het prachtige rijksmonument Penninckshoek op de Brink in Deventer. Neem plaats aan de drie meter lange ovale vergadertafel met acht comfortabele stoelen.

Tijdens de huurperiode heeft u beschikking over de gehele begane grond die u desgewenst door de kamer-en-suite deuren kunt opdelen in een voor- en achterkamer om met uw gezelschap in kleinere groepen uiteen te gaan.

De huiselijke achterkamer is voorzien van twee ronde vier persoonstafels, een ruime bank en fauteuils om met uw gezelschap een informele setting te creëren.

Of maak bij mooi weer gebruik van de karakteristieke ruime binnentuin waar u door middel van de openslaande tuindeuren beschikking over heeft.

Faciliteiten:

Bij de huurprijs inbegrepen:
onbeperkt gebruik van Nespresso-machine voor koffie, espresso en cappuccino.
thee
kannen water
en een kleine versnapering

Faciliteiten:
verrijdbare 65 inch SMART-televisie
whiteboard en flip-over, inclusief stiften
pennen en papier
WIFI
kopieerapparaat (op aanvraag)

Lunch of diner:
Wilt u uw vergadering combineren met een lunch of diner? Wij hebben verschillende arrangementen. Neem gerust contact met ons om te vragen naar prijzen en mogelijkheden.

De Penninckshoek is een ideale locatie voor uw meeting, coaching, cursus, private dining of lunch, presentatie, training, overleg, vergadering of workshop.
De locatie is al te huur vanaf een huurperiode van één uur, zowel doordeweeks, ’s avonds als in het weekend. Vraag naar de beschikbaarheid.

Bereikbaarheid:
De Penninckshoek ligt op de prachtige Brink in het stadscentrum van Deventer. De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid met het Station Deventer op 8 wandelminuten en 2 parkeergarages op 3 wandelminuten afstand.

Contact:
Heeft uw interesse? Neem gerust contact met ons op:
Telefoon: 06 4234 5544
Adres: Brink 88, 7411 BX Deventer
Mail: info@penninckshoek.nl
Website: www.penninckshoek.nl

Contactinformatie

Penninckshoek
Brink 88
7411 BX Deventer

Voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi