COOS.

Dé coworkingspsace van Deventer

Ontmoet COOS! De coworkingspace, die nog ontbrak in Deventer. Een plek waar jij professioneel thuis kunt komen, waar jij je doorontwikkelt en anderen helpt hetzelfde te doen.

In het instagrammable pand, aan de nationaal bekende Brink, is in een Rijksmonument COOS gevestigd. Een shared office, waar insipratie en actie samen komen. Hier wordt serieus gewerkt, ontstaan er mogelijkheden en (gezamenlijk) worden succes gevierd.

COOS.
COOS.

Ontmoet COOS!

COOS bestaat uit een open office concept met lounge-gedeelte, keuken, aparte meetingroom en pas aangelegd dakterras. Een coworkingspace is een iets uitgebreider concept dan een flexwerkplek. Je kan hier kiezen uit een vaste werkplek die je indien nodig 24/7 kan gebruiken, deze hoef je niet te delen met andere COOS-er.

COOS.
COOS.

Een flexibele werkplek heb je al vanaf een halve dag per week. Tijdens kantoortijden schuif je aan en je wordt, net zoals de vaste werkplekgebruikers, een echte COOS-er. Dit betekent dat je ook online een plekje krijgt, een maandelijkse vrijmibo en uiteraard inclusief koffie en thee.

Ontmoet like-minded ondernemers, die bereid zijn je verder te helpen wanneer jij daar om vraagt. De dagen, dat je hele verhalen aan je kat vertelde, zijn voorbij. Bij COOS heb je collega’s without strings attached waar je mee kan connecten.

COOS.
COOS.

Naast (flex-)werkplekken is hier ook een mooie meetingroom ter beschikking. Een ideale plek voor workshops, presentaties of een zakelijke photoshoot, want het pand is op loopafstand van het treinstation en de befaamde Brink. ↵

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag 08:00 - 18:00

Contactinformatie

COOS.
Brink 66
7411 BW Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Type

  • Actief
  • Audiovisueel
  • Drukwerk

Wifi

  • Gratis Wifi