De Gasfabriek

Centraal gelegen & goed bereikbaar

De Gasfabriek in Deventer is met zijn Business Innovatie Campus een ontmoetingsplek vol inspiratie, innovatie en interactie.

Ondernemers, studenten en startups komen hier samen om te werken aan innovatie en nieuwe businessmodellen. De campus is gesitueerd op het voormalig terrein van de Deventer stadsgasfabriek. De gasfabriek is volledig gerestaureerd, waarbij alle oorspronkelijke elementen goed tot zijn recht komen. In dit gebouw bevinden zich drie inspirerende, lichte en karakteristieke vergader- en congreszalen met een totale capaciteit van circa 400 personen.

Er is volop ruimte voor events voor bedrijven en organisaties. Dit varieert van vergaderingen en bijeenkomsten, tot special events en festivals. U kunt uw eigen event organiseren, maar het is ook mogelijk om de organisatie volledig uit handen te geven. Wij hebben zowel catering als uitgebreide faciliteiten in huis. Denk aan standaard benodigdheden als een beamer, scherm of flipover, maar ook een touchtable of geluidsinstallatie kunnen geregeld worden. Ook als het gaat om opstelling of meubilair denken wij graag mee. Daarnaast hebben wij dagvoorzitters, trainers en sprekers. Het complete pakket. Wij zorgen dat er op maat een passend voorstel voor u wordt gemaakt. De gemeenschappelijke deler van de Gasfabriek, innovatie,kunt u laten terugkomen in uw event, bijvoorbeeld door een Innovatie Expeditie of Kansrijke Innovatie Kring. Daarnaast bieden wij vele soorten workshops en teambuildingsactiviteiten.

De Gasfabriek is centraal gelegen in Deventer. De locatie is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, is direct bereikbaar vanaf de A1 én bij de historische binnenstad van Deventer. Daarnaast heeft u in onze zalen uitzicht op de IJssel. Rondom onze gebouwen is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Locatie geschikt voor: brainstormsessies, presentatie, congres, training, vergadering, workshop, bedrijfsborrel en teambuilding

Capaciteit aantal zalen: 5 maximaal aantal gasten: 400 grootste zaal: 275

De Gasfabriek in Deventer is met zijn Business Innovatie Campus een ontmoetingsplek vol inspiratie, innovatie en interactie. Ondernemers, studenten en startups komen hier samen om te werken aan innovatie en nieuwe businessmodellen. De campus is gesitueerd op het voormalig terrein van de Deventer stadsgasfabriek. De gasfabriek is volledig gerestaureerd, waarbij alle oorspronkelijke elementen goed tot zijn recht komen. In dit gebouw bevinden zich drie inspirerende, lichte en karakteristieke vergader- en congreszalen met een totale capaciteit van circa 400 personen.

Contactinformatie

De Gasfabriek
Zuthphenseweg 6/6B
7418AJ Deventer