Rederij Celjo

Ervaar unieke momenten op het water!

Stap met uw zakelijke gezelschap aan boord van een van de passagiersschepen van Rederij Celjo: Organza of Nirvana, en zet een streep door voorspelbare zakelijke bijeenkomsten of routineuze vergaderingen.

Bij Rederij Celjo kun je terecht voor productpresentaties, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Al varend vind je aan boord alles wat je nodig hebt voor zakelijke bijeenkomst. Het is een onderscheidende en onvergetelijke manier om je zakelijke bijeenkomst nét wat uitdagender te maken.

Deventer is de thuishaven van Rederij Celjo, maar voor een zakelijke bijeenkomst bepaal je zelf de op- en uitstapplaats. Eenmaal aan boord kun je geconcentreerd aan het werk, af en toe onderbroken door onze catering op maat en eventueel een frisse blik vanaf het bovendek. Beide schepen zijn voorzien van een professionele keuken waar onze koks versnaperingen, drankjes, lunches en zelfs complete diners uit de internationale keuken kunnen verzorgen. Dus of je nou een dagdeel, of van ‘s morgens tot in de late uurtjes aan boord bent, constant staat het team klaar om je dag compleet te maken.

Tijdens het varen over ‘s lands rivieren en kun je op ieder gewenst moment genieten van het Nederlandse landschap. Onderweg passeren ze meerdere locaties waar ze kunnen aanleggen voor een activiteit aan vaste wal. Zo wordt iedere bijeenkomst - hoe intensief ook - een ontspannen en bijzondere ervaring. Voor ideeën en inspiratie kun je terecht bij Rederij Celjo, zij denken graag met je mee over de invulling van een originele en geslaagde zakelijke bijeenkomst.

Passagiersschip Organza kenmerkt zich door een intieme sfeer en een maximum aan comfort. Perfect op maat voor gezelschappen van 30 tot 90 personen. De Nirvana is ons luxueuze passagiersschip voor gezelschappen van 60 tot maar liefst 250 personen. Van alle gemakken voorzien en voor iedereen toegankelijk dankzij onder andere airconditioning, invalidelift en een baby-kleedruimte. Vanzelfsprekend zijn op beide schepen alle faciliteiten aanwezig voor multi-mediale presentaties.

Rederij Celjo is geschikt voor: bedrijfsfeest, zakelijk diner, brainstormsessie, presentatie, congres, training, vergadering, workshop, bedrijfsborrel, beurs/expositie, teambuilding, meerdaagse bijeenkomst, corporate festival, relatie event, gala en awardshow.

Capaciteit aantal zalen: 3 maximaal aantal gasten: 320 grootste zaal: 200

Ondertussen varen wij over ‘s lands rivieren en kunnen u en uw gasten op ieder gewenst moment genieten van het Nederlandse landschap. Onderweg passeren we meerdere locaties waar we kunnen aanleggen voor een activiteit aan vaste wal. Zo wordt iedere bijeenkomst - hoe intensief ook - een ontspannen en bijzondere ervaring. We denken graag met u mee over de invulling van een originele en geslaagde zakelijke bijeenkomst.

Contactinformatie

Rederij Celjo
Aanleglocatie: Welle
7411 CA Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig