De Oude Mariakerk

Evenementenlocatie aan de voet van de Lebuïnuskerk

De Oude Mariakerk dateert uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste kapel van Deventer. Gedurende het hele jaar kun je hier terecht met gezelschappen. De ruimte leent zich perfect voor recepties, diners, lezingen, congressen en andere (culturele) evenementen.

Het is een unieke locatie, ook vanwege de bijzondere ligging in het hart van het karakteristieke oude centrum van Deventer, op loopafstand van het Station. Op 350 m2 sfeervolle ruimte is natuurlijk heel veel mogelijk. En hoewel zij genoeg ideeën hebben, kun je ook met eigen initiatieven komen.

Een inspirerende locatie is een goed begin, maar niet compleet zonder gastronomische beleving. Hun chef Jan Erik van Beek van Urban Bistro Goesting kan werkelijk elk evenement omlijsten met zijn culinaire creaties.

Dit monumentaal gebouw heeft veel ruimte. Om een inzicht te krijgen hebben wij hier wat voorbeelden gegeven hoe je de ruimte kunt gebruiken. - Tot 150 gasten in diner opstelling (zittend) - Tot 200 gasten in vergaderopstelling - Tot 200 gasten walking dinner opstelling - Tot 300 personen cocktail opstelling De inrichting en decoratie kunnen ze volledig naar wens van jou invullen.

Meetings at OMK Voor een vergadering met 200+ deelnemers draaien zij hun hand niet om. Maar ook voor een veel kleinere en intieme bijeenkomst is OMK bijzonder geschikt. Ze hebben alles in huis om iedere vergadering tot een succes te maken en denken met plezier mee om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Events at OMK Zakelijk of privé, OMK is een veelzijdige kerk. De kerk kan een decor zijn voor verschillende soorten evenementen. Denk aan: een bedrijfsfeest, zakelijk diner, brainstormsessie, presentatie, congres, training, vergadering, workshop, bedrijfsborrel, beurs/expositie, teambuilding, corporate festival, relatie event, gala & awardshow en concert.

Diners at OMK Een diner in een oude kerk, dat maakt indruk op de gasten! Uiteraard behoren een diner aan lange tafels, een walking diner of een buffet tot de mogelijkheden. We hebben ook ervaring als food court, waar bezoekers diverse foodstands kunnen bezoeken. Ook is er ruimte om een cocktailbar te creëren als toevoeging op een geslaagd diner.

Meer informatie of OMK met eigen ogen bewonderen tijdens een rondleiding? Wij zitten er klaar voor! Neem contact met ons op

Locatie geschikt voor: bedrijfsfeest, zakelijk diner, brainstormsessie, presentatie, congres, training, vergadering, workshop, bedrijfsborrel, beurs/expositie, teambuilding, corporate festival, relatie event, gala & awardshow en concert

Capaciteit aantal zalen: 1 maximaal aantal gasten: 400 grootste zaal: 400

De Oude Mariakerk (OMK) dateert uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste kapel van Deventer. Een unieke locatie, ook vanwege de bijzondere ligging in het hart van het karakteristieke oude centrum van Deventer, op loopafstand van het Station. Op 350 m2 sfeervolle ruimte is heel veel mogelijk.Wij hebben ideeën genoeg, maar we zijn vooral benieuwd naar die van u.

Contactinformatie

De Oude Mariakerk
Nieuwe Markt 35
7411PA Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Handmatige entreedeur
  • Rolstoeltoegankelijk