Zakelijk bezoek

Deventer: De perfecte uitvalsbasis voor een zakelijk event

Authentiek, eigenwijs en zeker ook innovatief

Stad van mogelijkheden

Stad van mogelijkheden

Deventer: dé stad voor congressen, vergaderingen, brainstormsessies, presentaties, trainingen, teambuilding en meer.
Locaties voor zakelijke bijeenkomsten

Locaties voor zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke vergadering, meeting, workshop, convent of congres? De authentieke, eigenwijze en vernieuwende stad Deventer biedt tal van uitnodigende en verrassende locaties, waar je gastvrij wordt onthaald.

Zakelijke events

Deventer is de perfecte uitvalsbasis voor zakelijke events. Via de A1, A50 of N348 ben je vanuit alle windstreken zo in Deventer. De trein brengt je comfortabel naar het centraal gelegen station nabij het historische stadshart en de evenementenlocaties.

Inspirerende vergader- en congreslocaties

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke vergadering, meeting, workshop, convent of congres? Dan bent u in Deventer aan het juiste adres. De authentieke, eigenwijze en vernieuwende stad biedt tal van uitnodigende en verrassende locaties, waar je gastvrij wordt onthaald.

Op zoek naar ontspanning met het team of met zakenrelaties?

Ga er actief op uit in Deventer! De historische binnenstad van Deventer, met meer dan 500 monumenten, is dé locatie voor een stadswandeling onder leiding van een gids. Of kies voor één van de unieke en interactieve teamuitjes waarbij samenwerking centraal staat. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

Ondernemen, werken en studeren ...inDeventer!
play video