Er op uit rondom Deventer

Ontdek de regio van Deventer en de daar bijhorende Sallandse schoonheid ter voet of via de pedalen.

Rondom Deventer

Salland beschikt niet alleen over een afwisselend landschap, ook de musea in Salland zijn uiteenlopend. Van modern realisme tot motorfietsen. Perfecte uitjes om even buiten de stad te treden op een fijne winterdag.

Wandelen langs de IJssel
Wandelen langs de IJssel

Recreëren langs de IJssel

Met ‘Recreatiekaart De IJssel’ zet je gemakkelijk de eerste stap om op pad te gaan langs de mooiste rivier van Nederland. De gedetailleerde kaart toont alle fiets- en wandelpaden langs de IJssel. 18 gemarkeerde fiets-, wandel- en MTB-routes wijzen je de weg door het prachtige rivierenlandschap met uiterwaarden, bossen en natuurreservaten. Daarnaast staan er twee autoroutes op de kaart, fijn voor in de koudere wintermaanden!
De kaart is voor € 8,95 te koop bij de VVV Deventer (Brink 89) en via www.deventerwebwinkel.nl

Op verkenning met een E-Chopper

E-chopper
E-chopper

Wil jij het buitengebied van Deventer op een unieke manier verkennen? Huur dan eens een hippe E-Chopper bij Gogo Rent! De E-Chopper is 100% elektrisch en gemakkelijk in gebruik. De E-Chopper rijdt 25 km per uur en is toegestaan op fietspaden. Lekker gemakkelijk en ontspannen achter het stuur voor korte en langere ritten. Er zijn diverse routes beschikbaar.
Boxbergerweg 50, www.gogorent.nl

Helemaal hot deze winter!

Dat is Mountainbiken: je bent in de buitenlucht, bepaalt zelf je tempo én welke route je kiest. Ideaal dus in de coronaperiode, want je sport individueel. De gemeente Deventer beschikt over vele, verschillende routes. Zo kan je richting omringde dorpen fietsen, langs woonwijken of echt op kronkelwegen in de bossen. Lees meer op onze mountainbikepagina over informatie over deze sport.

Mountainbike
Mountainbike