Omarm de winter

Deventer in kerstsfeer

Deventer geeft licht aan de donkere dagen op verschillende manieren. Maak je dag onvergetelijk!

Winkelen in de feestmaand

Winkelen in de feestmaand

December: de maand van cadeautjes. In Deventer zijn er genoeg leuke en diverse winkels waar jij zeker slaagt voor een goed december cadeau!
Geniet thuis van een heerlijk diner!

Geniet thuis van een heerlijk diner!

Kom tijdens de lunch eens dineren! Of geniet van een diner aan je eigen tafel middels een bezorg-, en afhaalservices van deze Deventer restaurants!
Geniet van Winters Salland

Geniet van Winters Salland

Ontdek de regio van Deventer en de daar bijhorende Sallandse schoonheid ter voet of via de pedalen.
Wat te doen deze winter?

Wat te doen deze winter?

Activiteiten in Deventer zijn er voor jong én oud. Voor de actiezoekers, maar ook voor cultuursnuivers. Van avontuur op het droge en relaxen op het water.
Deventer Kerststad

Deventer Kerststad

Wandel door de sfeervol aangeklede binnenstad en omarm het warme gevoel van de feestdagen die in aantocht zijn. Bewonder de bijzondere lichtobjecten en verken de spectaculair aangeklede en verlichte winkelstraten en pleinen.
Kunst & Cultuur deze winter

Kunst & Cultuur deze winter

Niet alleen tijdens de feestdagen zelf kan je het leven vieren. Trakteer jezelf eens op een fijn kunstzinnig uitje of op een avondje theater!

Winter Wonderland

In de winterperiode is er genoeg te doen in Deventer: van verzorgde feestjes met nieuwjaar tot hardloopwedstrijden om het nieuwe jaar weer goed mee van start te gaan. En van intochten van Sinterklaas tot een bezoekje aan diverse Kerstmarkten.

Deventer met de kerst: goed idee!

Laat deze winter het licht in je hart! Bezoek de twinkelende lichtjesroute in Deventer. In de binnenstad staan prachtige lichtobjecten: een hert die stadshart de Brink bewaakt en doorloop Kerstbomen op het Broederenplein. Een entree naar een plein was nog nooit zo'n spektakel!

Tijd te weinig; zoveel te doen!

Bij winter denk je aan schaatsen of wintersport: in Sportcentrum de Scheg komen de actievelingen aan hun trekken. Liever zen het jaar uit? Ga dan eens langs bij adresjes in Deventer die ontspanning garanderen! Ook in de regio zijn er leuke musea geopend tijdens de kerstperiode, knoop er een leuke fietstocht aan vast en je hebt een dag vol beleving.