Omarm de winter

Deventer in wintersfeer

Deventer geeft licht aan de donkere dagen op verschillende manieren. Maak je dag onvergetelijk!

Evenementenkalender 2023

Evenementenkalender 2023

In één oogopslag alle evenementen op een rijtje
December inkopen doen

December inkopen doen

December: de maand van cadeautjes. In Deventer zijn er genoeg leuke en diverse winkels waar jij zeker slaagt voor een goed december cadeau!
Highlights van evenementen deze winter

Highlights van evenementen deze winter

In Deventer is tijdens de winterperiode genoeg te doen. Zie de pagina evenementenkalender voor een overzicht. Hieronder enkele evenementen uitgelicht!
Actief eropuit!

Actief eropuit!

Voel jij je als een vis in het water wanneer je je schaatsen aantrekt? Of spring je liever in het diepe in het zwembad? Bind je het liefst je rolschaatsen onder of ben jij meer team snowboard? However, in Deventer past er heus iets bij je!
Deventer en haar kerstmarkten

Deventer en haar kerstmarkten

Dompel je vast onder in de heerlijke kerstsfeer door een kerstmarkt te bezoeken. Drink een warme choco of glühwein en sla gelijk je kerstproducten in. Van etenswaren tot aankleding van de Kersttafel: je vindt het altijd op een Kerstmarkt, gewoon bij jou in de buurt!
Geniet van Winters Salland

Geniet van Winters Salland

Ontdek de regio van Deventer en de daar bijhorende Sallandse schoonheid ter voet of via de pedalen.

Winter Wonderland

In de winterperiode is er genoeg te doen in Deventer: van verzorgde feestjes met nieuwjaar tot hardloopwedstrijden om het nieuwe jaar weer goed mee van start te gaan. En van intochten van Sinterklaas tot een bezoekje aan diverse Kerstmarkten.

Deventer met de kerst: goed idee!

Laat deze winter het licht in je hart! Bezoek de twinkelende lichtjesroute in Deventer. In de binnenstad staan prachtige lichtobjecten: een hertenfamilie die stadsplein het Grote Kerkhof bewaken en anemonen hangen boven elke straat. Een entree naar een plein was nog nooit zo'n spektakel!