Fietslokaal de Meet

Fietslokaal De Meet is dé plek in Deventer voor sportieve fietsers. In het industriële pand in de tweede havenarm van het Havenkwartier vind je een winkel, werkplaats en café onder één dak.

Door deze unieke combinatie kun je hier terecht voor het kopen van jouw nieuwe racefiets, mtb of gravel bike, voor onderhoud van jouw sportfiets én voor een goede kop koffie met taart.

Winkel
Fietslokaal De Meet verkoopt racefietsen, mtb’s en gravel bikes van de merken Orbea, Cinelli en Cérvelo. Je wordt geadviseerd op basis van jouw activiteiten, ambitie en wensen, zodat je de fiets vindt die het beste bij jou past. Daarnaast biedt de winkel zo’n beetje alles wat de sportieve fietser zich kan wensen: van onderdelen en onderhoudstools tot fietskleding en prachtige fietsboeken.

Onderhoud
In de gespecialiseerde werkplaats verzorgen de professionele mechaniekers het onderhoud en de reparatie van jouw sportfiets. Bij De Meet weten ze hoe belangrijk jouw fiets voor jou is en daarom zorgen ze ervoor dat jouw materiaal altijd in topconditie en klaar voor het volgende avontuur is.

Wil je een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Bel de werkplaats op 0570 203 111 of mail naar werkplaats@demeet.cc.

Bikefit
Naast een fiets die tip top is wil jij natuurlijk ook zelf in topconditie zijn en blijven en het beste uit jouw fiets halen. Daarom is het belangrijk dat je goed op jouw fiets zit. Dat helpt blessures te voorkomen, je prestaties op de fiets te verbeteren en het comfort te verhogen.

Bij De Meet kun je terecht voor een dynamische bikefit. Bij een statische fit wordt de beste positie bepaald op basis van enkele lichaamsmaten. Een dynamische bikefit gaat een stapje verder doordat er gekeken wordt naar het volledige bewegingspatroon terwijl er gefietst wordt. Omdat iedere fietser uniek is geeft dit het beste resultaat.

Café
Fietslokaal De Meet is een fijne, gastvrije plek voor sportieve fietsers uit Deventer en omgeving om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen over fietsavonturen en meer te ontdekken over de achterliggende techniek.

Op de menukaart staan onder andere diverse koffievarianten, taart, lunchgerechten en een grote selectie alcoholarme en -vrije speciaalbieren. In de lente en zomer is het goed toeven op het heerlijke terras.

Fietslokaal De Meet organiseert regelmatig fietstochten, evenementen en workshops. En de koers kijk je hier op het grote scherm onder het genot van een drankje. Houd de evenementenkalender van De Meet in de gaten voor het actuele programma.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag

Op zondag wisselende openingstijden. Check hiervoor de website of socials.

Contactinformatie

Fietslokaal de Meet
Sint Olafstraat 3B
7418 CG Deventer