Hein van Langen Tweewielers

Fietsenmaker en fietsverhuur in het centrum!

Hein van Langen Tweewielers is een echte 'ouderwetse' authentieke tweewieler fietsenzaak. Hier kun je terecht om je 'stalen ros' te laten repareren, nieuwe fietsen uit te zoeken en ook voor het huren van fietsen.

Ben je op bezoek in Deventer en wil je tijdens het verblijven gebruik maken van een fiets? Dan kun je bij Hein van Langen Tweewielers fietsen huren. Zij hebben verschillende opties voor het huren van een fiets.

  • Fietsen met versnellingen;
  • Elektrische fietsen;
  • Mountain bikes;
  • Een sporttandem;
  • En een gewone tandem.

Fietshuur (per dag): versnellingen € 10,- / elektrische fiets € 20,- / MTB € 25,- / sporttandem € 25,- / gewone tandem € 25,-

Ook voor reparaties kun je hier terecht. Hier kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van hun snel-service. Dit kun je doen bij diverse reparaties. Wanneer je dan je fiets in de ochtend langs brengt is deze in de avond weer klaar. Banden of een kleine reparatie kun je gemakkelijk combineren met een boodschap in de stad.

Hein van Langen Tweewielers is onlangs enorm uitgebreid en biedt nu ook een groot assortiment nieuwe fietsen en fietsaccessoires. Kom kijken!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 07:30 - 17:30
woensdag 07:30 - 17:30
donderdag 07:30 - 17:30
vrijdag 07:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Hein van Langen Tweewielers
T.G. Gibsonstraat 11
2132 JE Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur