Variaworld

Een 'oldskool' platenzaak

Wanneer je op zoek bent naar een ‘oldskool’ platenzaak dan moet je Variaworld hebben. Met een wekelijks wisselend aanbod in zowel nieuwe als oude cd’s, vinyl en dvd’s is het één van de mooiste muziekzaken die Deventer rijk is.

Voor een muziekliefhebber is Variaworld een echte walhalla. Ooit begonnen als kleine collector, toen doorgegroeid naar een "ouderwets" platenwinkeltje en nu is het een bomvol zaakje in de Kleine Overstraat. Bakken vol CD's, Vinyl, Cassettes, DVD en merchendise. Allemaal gesorteerd op muziekgenre en artiesten.

Daarnaast beschikt Variaworld over een online webshop waar dagelijks de nieuwste aanwinsten op te vinden zijn. Dus heb je een leuke cd gezien, maar niet gekocht omdat je zat te twijfelen? Of was hij nog niet binnen? Dan kun je ook op de website alles vinden.

Als kers op de taart organiseert Variaworld zo nu en dan ook platenbeurzen door heel Nederland. Veelal kwaliteitsbeurzen op bekende locaties, waar ook regelmatig "vergeten" artiesten in het zonnetje worden gezet.

"Rijdend met mijn autootje naar kleine platenbeursjes in de regio om mijn nieuwste aanwinsten te verkopen"

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 - 17:00
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Variaworld
Kleine Overstraat 8-12
7411 JL Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur