Blanche

Conceptstore met kleding, lifestyle en accessoires

Al meer dan 37 jaar zit Blanche in de Smedenstraat. Bij deze eigentijdse conceptstore vind je naast kleding ook lifestyle producten en woon artikelen. Blanche verkoopt met name stoere, vrouwelijke, hippe, maar vooral draagbare dameskleding van merken die ze allemaal exclusief voor Deventer verkopen.

Bij Blanche verkopen ze dameskleding van merken die ze allemaal exclusief voor Deventer verkopen, oa. van Closed, Ikks, Maison Scotch, Ruby Tuesday, Transit, Tandem, American Vintage, Aaiko, Osi, Stella Nova, Please, Fred De La Bretoniere, Cigno Nero, Saki, By-lou, Anokhi, Noosa, Atelier Sud.

Je vindt de bijzondere conceptstore in een prachtig monumentaal pand met verschillende ruimtes. Verspreid over deze ruimtes kom je kleding, accessoires, schoenen en laarzen tegen. Ook op woongebied tref je het een en ander aan, evenals bijzondere cadeauartikelen. De stijl is stoer, vrouwelijk, hip, maar vooral draagbaar. In onze tuinkamer staat een grote tafel waar we lekkere koffie hebben en je rustig kan zitten om bij te komen van het winkelen of gewoon even in een tijdschrift te kijken.

Kom gezellig langs en je zal zien dat ons Blanche-concept je aanspreekt.

Contactinformatie

Blanche
Smedenstraat 26
7411 RD Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig