Piggy's Palace

Boerderijwinkel en biggen knuffelen

Maak kennis met deze unieke varkenshouderij, met boerderijwinkel en de mogelijkheid tot rondleidingen en biggen knuffelen.

Piggy’s Palace is vooral bekend geworden door haar innovatieve en creatieve ideëen, zoals de varkens vrij rond te laten lopen en te laten spelen met onder andere varkensglijbanen.

Boerderijwinkel

Wij van Piggy’s Palace vinden het belangrijk dat je weet waar jouw vlees vandaan komt en geven je dan ook de kans om bij ons vlees te halen! Je kunt langskomen in het winkeltje of vooraf vlees bestellen. Denk aan BBQ-pakketten, maar ook losse hamburgers, speklapjes, verse worst, rollades, schnitzel, varkenshaas, spareribs, karbonades, shoarma, rookworst, gehaktballen en meer bijzondere soorten van speenbig.

Biggen knuffelen

Iedere zaterdag het hele jaar door is het mogelijk om bij Piggy’s Palace biggetjes te komen knuffelen. Heeft het je altijd al leuk geleken om met biggetjes te knuffelen en wil je ervaren hoe rustgevend dit is? En wil je wel eens een varken van de glijbaan zien gaan? Maak dan een afspraak en kom gezellig langs!

Locatie: Bettinkdijk 7 in Loo-Bathmen Data en tijden: iedere zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Prijs: € 40,- per uur voor maximaal 4 personen. Extra personen: € 10,- p.p. per uur. Je mag meerdere uren reserveren.

Reserveren kan via de website www.bigknuffelen.nl

Rondleiding

Heb je een vraag over varkens en wil je wel eens een varken van de glijbaan zien gaan? Vraag je je misschien af of er smaakverschil zit tussen binnen- en buitenvarkens? Iedere woensdagavond in juli en augustus verzorgen Erik en Paula Stegink een educatief programma en aansluitend mag je de biggen knuffelen.

Locatie: Bettinkdijk 7 in Loo-Bathmen Data en tijden: iedere woensdagvond om 19.00 uur in juli en augustus Prijs: € 7,50 p.p. Kinderen die op de basisschool zitten: € 5,00 p.p. (inclusief koffie/thee/ranja)

Reserveren kan via de website www.bigknuffelen.nl

Contactinformatie

Piggy's Palace
Bettinkdijk 7
7437 RA Bathmen

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk