Het Bouwhuis

Delicatessen en beeldende kunst

Uniek winkelconcept dat de lekkerste delicatessen combineert met hoogwaardige beeldende kunst: Fine Art & Fine Food!

Het Bouwhuis is een samensmelting van een bijzondere delicatessenwinkel en galerie. Het aanbod varieert voor het grootste deel constant, wat een bezoekje aan de winkel telkens opnieuw tot een ontdekkingstocht maakt voor de fijnproever.

De delicatessen zijn er van zoet tot hartig te vinden en komen uit verschillende landen, voornamelijk uit Italië, Frankrijk en Portugal. Enkele producten worden direct bij de producent geïmporteerd.
Patés en rillettes, koekjes en ander lekkers in prachtige blikken, verse cannoli, bijzondere chocolade, Franse jam, siropen, pasta´s, kruiden en specerijen, olie, azijn en nog veel meer. Er zijn veel biologische producten te vinden en ook een variatie aan glutenvrije opties.
De wijnen vormen een heerlijke begeleiding bij verschillende gerechten en gangen. De speciaalbieren worden in kleine aantallen geïmporteerd uit heel Europa en soms daarbuiten. Voor een divers aanbod aan cider bent u bij het Bouwhuis ook aan het juiste adres.
Zo divers als het aanbod in eten en drinken, is ook het kunstaanbod. Het Bouwhuis vertegenwoordigt een interessante groep kustenaars die onderzoek als gemeenschappelijke deler hebben. De kunstcollectie bestaat voornamelijk uit schilderijen, tekeningen, grafisch werk en sculpturen, en wordt regelmatig aangevuld en omgewisseld.

Ontdek stukjes van de wereld, telkens opnieuw, bij het Bouwhuis aan de Kleine Overstraat op nummer 12.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

* 's Zondags alleen op koopzondag
1e zondag v/d maand

Contactinformatie

Het Bouwhuis
Grote Overstraat 12
7411 JC Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur