Vispaleis Koelewijn

Dé visspecialist

Voor een heerlijk stukje gebakken, gerookte en verse vis kun je terecht bij Vispaleis Koelewijn. Hier worden elke ochtend de mooiste stukken vis geleverd door hun vrachtwagens vanuit Spakenburg.

Voor dagverse vis, midden in het centrum, moet je bij Vispaleis Koelewijn zijn. Elke ochtend worden de lekkerste stukjes vis geleverd waarna ze in de koeling worden gelegd. Zo kun jij ze zien én blijven ze vers. Naast heerlijke stukken gerookte, gebakken en verse vis, kun je hier ook terecht voor huisgemaakte salades en maaltijden. Het hoofdingrediënt is natuurlijk: vis.

Een plek waar het eten van een stukje vis, een hele beleving is. Vispaleis Koelewijn is een begrip in en om Deventer. Ooit begonnen als klein bedrijf in het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg en nu uitgegroeid tot een keten met vier verschillende filialen verspreid door het land. Als er iemand gespecialiseerd is in de verkoop van vis, dan is het Vispaleis Koelewijn wel! Dit proef je niet alleen, maar die merk je ook wanneer je in de viszaak staat. Vol passie zie je hoe het team jouw visje bereid. Voor iedere visliefhebber is dit een must visit.

Krijg jij al trek? Heb je zin in een gerookte palingfilet, een garnalenkroket of een sliptong? Dan is een bezoek aan Vispaleis Koelewijn zeker de moeite waard.

Contactinformatie

Vispaleis Koelewijn
Lange Bisschopstraat 80
7411 KN Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk