De Wandelwinkel

Wandelen begint bij de Wandelwinkel

De Wandelwinkel is dé plek voor het uitkiezen van (h)eerlijke wollen truien en vesten en wandelkleding.

De Wandelwinkel heeft alles wat u voor wandelen nodig heeft, óf weet waar u het kunt vinden. Voor kaarten, gidsen en uitrusting werkt de Wandelwinkel samen met specialisten met een goede webshop. Via www.dewandelwinkel.nl kunt u direct alles bestellen. Én uitrusting kunt u bovendien huren. Waar een kleine winkel groot in kan zijn.

Truien, vesten en wandelkleding

Bij de Wandelwinkel in Deventer vindt u een uniek aanbod (h)eerlijke wollen truien, vesten en wandelkleding. Er is altijd fijne merino wollen kleding in uw maat in de winkel beschikbaar. Wandelbroeken kort en lang, shirts en vestjes van hoofdzakelijk wol. En natuurlijk het ideale wandeljurkje van ultra light travel stof. Voor functionele wandelkleding die ook nog eens mooi en duurzaam is ga je naar de Wandelwinkel.

Wandeluitrusting

De Wandelwinkel werkt samen met Hikershouse voor de levering van wandeluitrusting die u kunt huren of kopen. Desgewenst stelt Anne-Marie samen met u een uitrusting samen. Haar uitgebreide ervaring met lange (pelgrims) tochten komt daarbij goed van pas.

Wandelkaarten

De Wandelwinkel heeft online alle kaarten en gidsen van over de hele wereld. U kunt direct online bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door de Zwerver in Groningen. Gidsen van wandelingen binnen Nederland vindt u als vanouds in de Wandelwinkel in Deventer.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 11:00 - 17:00
donderdag 11:00 - 17:00
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

De Wandelwinkel
Bergkerkplein 5
7411 EN Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur