Colors of Ellen

Textile design & workshops

De collectie van Colorsofellen bestaat uit producten om je leven kleur te geven: om te dragen en om je interieur aan te kleden. Van mode accessoires tot gordijnen en grand foulards. Zelf aan de slag met kleur? Doe eens een workshop experimenteel zijde schilderen of vilten.

Het assortiment ontwikkelt en vernieuwt zich continue. Ragfijne zijden sjaals, zacht wollen omslagdoeken, gordijnen en kussens, (akoestische) wandpanelen en grand foulards van vervilte wol met zijde. Eigenlijk alles gemaakt van bijzondere stoffen die door Ellen Bakker met de hand beschildert of digitaal ontworpen worden.

Speciaal voor jou

In de winkel van Colorsofellen is een ruime keuze aan producten die direct voorradig zijn. Maar je kunt ook in overleg iets speciaal voor jou laten maken. Kies een ontwerp in jouw favoriete kleur en dessin voor een speciale gelegenheid, een feest of gebeurtenis die extra aandacht verdient of verras een dierbare met een uniek portret van zijde vervilt met wol.

Workshops

Experimenteel zijde schilderen is vooral leuk en verrassend. Voor alle workshops geldt dat je geen ervaring nodig hebt om deel te nemen. Colorsofellen biedt 1-, 2- en 3-daagse workshops aan.

De workshops bieden een grote mate van vrijheid om volop te experimenteren. Zo kan je aan de slag met het beschilderen van samples op zijden stoffen. Of juist gericht naar een eindproduct toe werken, zoals bijvoorbeeld mooie soepele zijden sjaals of stof voor kleding of zijde die je kunt vervilten met wol voor het maken van een grand foulard.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 13:00 - 17:00
zondag gesloten

Eerste zondag van de maand koopzondag 12:00-17:00 uur.
Daarnaast geopend op wisselende tijden en op afspraak.

Contactinformatie

Colors of Ellen
Broederenstraat 23
7411 LA Deventer

Voorzieningen

Activiteiten

  • Creatief