Ledshopper

Mooi, duurzaam & kostenbesparend

Ledshopper is een winkel waar ze allerlei soorten ledverlichting verkopen. Met hun jarenlange ervaring in de lichtindustrie ben je bij deze winkel aan het juiste adres als je opzoek bent naar duurzame- en energie-efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en particulieren.

Led verlichting is tegenwoordig heel populair. Naast de mogelijkheid tot een flinke energiebesparing en een verhoogde lichtopbrengst, is ledverlichting ontzettend duurzaam. Ledlampen zijn veilig en kunnen overal, in iedere kleur en lichtnuance, toegepast worden

LEd's TALK ABOUT US Met onze jarenlange ervaring in de lichtindustrie, bent u bij LED SHOPPER op het juiste adres. Naast de scherpe prijzen, ligt onze focus op duurzame- en energie-efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en particuliere klanten.

Wij werken uitsluitend met hoogstaande merken zoals Philips, Noxion en Osram. Hierdoor kunnen wij efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid van hoog niveau garanderen.

“Darkness is the generator, which is needed to switch on the light.”

En daarom zijn we er voor u. Ook wanneer u moeite heeft bij de verlichting van grote projecten. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactinformatie

Ledshopper
Broederenstraat 3
7411 LA Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur